Direct contact

Cliëntenraad

De cliëntenraad is een adviserend orgaan en behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten. Bestuur en directie van Zorggroep Ter Weel hechten sterk aan inspraak en medezeggenschap van cliënten en hun vertegenwoordigers. Daarom mag een cliëntenraad niet ontbreken.

Lees meer over de cliëntenraad

Missie en Visie

Zorggroep Ter Weel is er voor kwetsbare ouderen die niet meer geheel zelfstandig kunnen wonen. Zij wonen in of naast een van onze negen woonzorgcentra in Reimerswaal of Goes, of ze komen er regelmatig op bezoek. Wij bieden hun hulp en ondersteuning in hun dagelijks leven, in de vorm van aandacht, activiteiten, begeleiding, verzorging, verpleging en/of behandeling. Want voor het welbevinden van onze cliënten is meer nodig dan iemand douchen of medicatie geven. Samen met naasten en andere partijen willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van iedere unieke cliënt. Daar zetten we ons iedere dag voor in!

Lees onze volledige missie en visie

Organisatiestructuur

Zorggroep Ter Weel is een middelgrote organisatie met circa 1300 medewerkers en 600 vrijwilligers. Zij werken op negen locaties in de gemeente Goes en gemeente Reimerswaal en zijn sterk verbonden met de wijk/het dorp en de lokale gemeenschap.

Lees meer over de organisatiestructuur

Kwaliteit en beleid

Zorggroep Ter Weel wil de beste kwaliteit waarborgen voor haar cliënten en haar medewerkers. Daarom schrijven we jaarlijks kwaliteitsplannen en bezitten we de benodigde accreditaties. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze ouderenzorg te innoveren. We maken gebruik van verschillende nieuwe systemen en experimenteren met pilots telkens nieuwe innovaties.

Lees meer over kwaliteit en beleid

Innovaties

Innovatie is zóveel meer dan technologie. We investeren in vernieuwde werkwijzen en (zorg)technologieën en leren medewerkers en cliënten deze optimaal te benutten. Dit alles met de overtuiging dat innovatie bijdraagt aan het welbevinden van onze cliënten en het vergroten van het werkplezier van onze medewerkers.

Lees meer over onze innovaties
cliënt leest een boekje aan tafel

Nieuws

Op deze pagina vindt u al onze nieuwsberichten van de afgelopen tijd.

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Samenwerkingen

Zorggroep Ter Weel staat midden in de samenleving. Wij werken samen met diverse maatschappelijke organisaties, lokale ondernemers, het onderwijs, vrijwilligersorganisaties, kerken en diverse sleutelfiguren.

Lees meer over onze samenwerkingen