Direct contact

Zorggroep Ter Weel doet haar uiterste best om de informatie op deze website zo volledig en actueel mogelijk aan te bieden. Ondanks onze zorg is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Zorggroep Ter Weel kan niet aansprakelijk worden gehouden voor schade- en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie en de gevolgen van het gebruik van de website.

Verder houden we ons het recht voor de informatie zonder vooraankondiging en op ieder moment te kunnen wijzigen of intrekken. Om deze redenen kunnen er aan deze website geen rechten worden ontleend.

Zorggroep Ter Weel bezit het auteursrecht op de informatie die via deze website wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo’s, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Zorggroep Ter Weel.

Verwijzingen, hyperlinks en dergelijke in de website leiden meestal naar andere sites of andere gegevensbronnen die door derden worden aangeboden en bijgehouden. Wij hebben geen enkele bemoeienis met de vorm en de inhoud van die informatiebronnen en aanvaarden daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Door onze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Voor vragen over de website kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via communicatie@terweel.nl.