Direct contact

Het vrijwilligerswerk

Onze vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn van cliënten en bieden waardevolle, aanvullende ondersteuning op zelfzorg, mantelzorg en professionele zorg. Zij zorgen ervoor dat onze cliënten zich thuis voelen. Zo zijn er vrijwilligers die helpen bij activiteiten, samen met een cliënt een wandeling maken of op pad gaan met de duofiets, of simpelweg met enige regelmaat een lekker kopje koffie komen drinken, gewoon voor de gezelligheid of voor een goed gesprek.

Door samen met onze medewerkers en de mantelzorgers samen te werken, kunnen vrijwilligers een ontzettend belangrijke aandeel leveren aan de wensen van onze cliënten en hun directe omgeving.

Bekijk het werk van onze vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij Zorggroep Ter Weel, of heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Kijk alvast bij onze vacatures, wie weet staat hier al een leuke vacature als vrijwilliger voor u bij! U kunt ook contact opnemen met een van onze vrijwilligerscoördinatoren. Zij vormen de contactpersonen voor vrijwilligers.

Bekijk de vacatures voor vrijwilligers

Contactpersonen

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Ter Weel? Neem contact op met één van onderstaande vrijwilligerscoördinatoren!

Ter Weel Goes / Sint Maarten in de Groe
Annelies Ros
06 – 45 73 12 30
annelies.ros@terweel.nl

Randhof (Goes) / Residence ’t Gasthuis (Goes) / Maaltijd Thuis
José van Stel
06 – 51 68 06 73
jose.van.stel@terweel.nl

Ter Weel Krabbendijke / Hof Cruninghe (Kruiningen) / De nieuwe Vliedberg (Rilland) / Moerzicht (Yerseke) / Maria-Oord (Hansweert)
Jolanda Walter-Musters
06 – 82 00 12 31
jolanda.musters@terweel.nl