Direct contact
Over

Hof Cruninghe

Het moderne woonzorgcentrum Hof Cruninghe is gevestigd in het hart van Kruiningen. Hof Cruninghe is gevestigd in een pand van woningcorporatie Beveland Wonen. Dit pand is gebouwd voor zelfstandig wonende senioren, met op de begane grond twee kleinschalige groepsappartementen voor verpleeghuiszorg met behandeling. Deze zorg is gericht op cliënten met dementie (psychogeriatrie).

Per appartement wonen zeven cliënten met elk een eigen kamer en een gezamenlijke huiskamer, waarin een groot deel van de dag wordt doorgebracht. Deze kleinschalige woonvorm creëert een herkenbare en veilige wereld. Het geluid van pruttelende koffie of de geur van een maaltijd geeft de cliënten een thuisgevoel.  

Afdelingen:

  • Langeviele
Zorgaanbod
Voorzieningen

Ontmoetingsruimte

In de ontmoetingsruimte worden activiteiten gehouden zoals de bingo, maar ook de dagbesteding vindt hier plaats. Verder fungeert de ontmoetingsruimte als buurtontmoetingspunt.

(Indicatieloze) dagbesteding

De dagbesteding is voor cliënten van onze woonzorgcentra, maar ook voor ouderen uit de buurt die hier behoefte aan hebben of hiermee kennis willen maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u het aangenaam hebt en verzorgen activiteiten voor u. U hoeft geen zorgindicatie te hebben om deel te nemen.
  • "Ik werk het liefst met de mensen zelfs"
Locatie

Hof Cruninghe

Vragen? Laat een bericht achter!

Wij hebben een nieuwe huisbank

Ons nieuwe IBAN-nummer is NL47 BNGH 0285 1768 89.

Omdat een bankwijziging een fraudegevoelig onderwerp is, is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn met het veranderen van een rekeningnummer waarnaartoe u uw facturen betaalt. Het nieuwe IBAN-nummer staat op onze factuur.
naar bericht