Direct contact
Over

Sint Maarten in de Groe

Woonzorgcentrum Sint Maarten in de Groe is gelegen aan de Beukenstraat in Goes. Het frisse en kleurrijke woonzorgcentrum is ontworpen en ingericht met het oog op de ‘nieuwe’ ouderen en de veranderende vraag in de zorg. Hier wordt verpleeghuiszorg zonder behandeling aangeboden.

In dit moderne pand zijn 65 ruime eenpersoonsappartementen gevestigd. Een team van circa 28 medewerkers levert zorg op maat, het welzijn van de cliënten staat hierbij iedere dag centraal. Het moderne Grand Café op de begane grond is dé centrale ontmoetingsplek. Zowel cliënten als wijkbewoners zijn van harte welkom om hier een kopje koffie te drinken of wat te eten. Sint Maarten in de Groe beschikt over diverse faciliteiten zoals een seniorenfitness, pedicure, schoonheidsspecialiste en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd!

Afdelingen:

  • Barbesteijn
Zorgaanbod
Voorzieningen

Restaurant

Het moderne Grand Café op de begane grond is dé centrale ontmoetingsplek, compleet met bierkaart en ijskaart. Zowel cliënten als wijkbewoners zijn van harte welkom voor een vers kopje koffie of om wat lekkers te eten. Elke middag is er een warme buffetmaaltijd maar u kunt ook lunchen met diverse broodjes. Als buurtbewoner kunt u ook een warme maaltijd laten bezorgen. Wat er georganiseerd kan worden als u een feestje wilt vieren, kunt u vinden in de banquetingmap. Het Grand Café heeft een heerlijk buitenterras waar men van de buitenlucht kan genieten. Dagelijks komt een groot deel van de cliënten eten in het Grand Café. Dit wordt gestimuleerd als onderdeel van het sociale welzijn. Dit restaurant is elke dag open van 08.30u tot 17.00u. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond is het iets langer open: tot 19.00u. U kunt ons vinden aan de Beukenstraat 190, 4462 CB te Goes. U kunt ons bellen op 0113 - 65 43 21.
Banquetingmap

Maaltijd thuis

Gezond eten is belangrijk, want goede voeding bevordert de gezondheid. Voor ouderen kunnen er meerdere redenen zijn waarom zelf koken niet meer zo eenvoudig is. Met de maaltijdvoorziening van Zorggroep Ter Weel, Maaltijd Thuis, kunt u lekker en verantwoord blijven eten. De vrijwilligers van Maaltijd Thuis bezorgen uw warme maaltijd dagelijks bij u thuis. Met Maaltijd Thuis kunt u op uw eigen plek en aan uw eigen tafel genieten van een heerlijke én gezonde maaltijd. Het bijzondere aan de maaltijdvoorziening Maaltijd Thuis is dat u uit meerdere menu’s kunt kiezen. Er staat altijd wel wat lekkers voor u op de kaart. Behalve hoofdgerechten kunt u ook kiezen uit soepen en nagerechten. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden bereid in de keukens van Zorggroep Ter Weel. Er wordt gebruik gemaakt van regionale producten en de menu’s zijn afgestemd op de jaargetijden. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden zoveel mogelijk bezorgd door dezelfde vrijwilligers. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht aan uw voordeur. Het bestellen van uw maaltijd verloopt heel eenvoudig. Twee weken van tevoren kunt u uw bestellijst meegeven met uw vrijwilliger. Die zorgt dan voor de rest! Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via 0113 - 65 42 59 of maaltijdthuis-goes@terweel.nl.

Beweegtuin

Bewegen is voor iedereen belangrijk en als het even kan het liefst in de gezonde buitenlucht. Daarom vindt u bij Zorggroep Ter Weel een prachtige Beweegtuin! In deze tuin, ook wel Beweegtuin Goes-Zuid genoemd, vindt u diverse beweegtoestellen en wandelpaden. Met deze toestellen kunt u diverse oefeningen doen gericht op het verbeteren van uw coördinatie, balans, kracht en uithoudingsvermogen. De bewegingsoefeningen kunnen met en zonder begeleiding worden uitgevoerd. De Beweegtuin is tevens een 'Beleeftuin', zo vindt u er moestuinen en diverse prachtige planten en bloemen. De Beweegtuin is gelegen tussen Sint Maarten in de Groe aan de Beukenstraat, en Ter Weel Goes aan het Joannaplantsoen. Toegang is gratis en de paden zijn rolstoelvriendelijk. U bent van harte welkom voor een wandeling of om deel te nemen aan onze activiteiten! We organiseren regelmatig leuke activiteiten in de Beweegtuin Goes-Zuid. Meer informatie hierover vindt u op de Facebookpagina van Beweegtuin Goes-Zuid.
Bekijk de Facebookpagina

Seniorenfitness

Op de begane grond is een aparte ruimte voor seniorenfitness. In beweging blijven is goed voor lichaam en geest! In de fitnessruimte kunnen zowel cliënten als senioren uit de wijk onder deskundige begeleiding bewegen. Zo kunt u op verantwoorde wijze sporten én aan uw lichamelijke conditie werken. Ook als u bijvoorbeeld diabetes of een lichamelijke beperking heeft. De fitness begeleider kan direct reageren op eventuele klachten en/of vragen, en indien nodig een adviesafspraak voor u maken met een fysiotherapeut. Seniorenfitness draagt bij aan: gezond en actief blijven, soepele gewrichten en sterke botten, gewichtbeheersing en stabilisatie van diabetes. Seniorenfitness is onderdeel van ons Paramedisch Centrum.
Lees meer over het Paramedisch Centrum

Pedicure

Bij Sint Maarten in de Groe kunt u gebruik maken van de diensten van een ervaren en deskundige pedicure. Hier kunt u terecht met medische klachten aan uw voeten maar uiteraard ook voor een heerlijke voetverzorging. Uw voeten worden door onze pedicure met de grootste aandacht behandeld.

Schoonheidsspecialiste

In Sint Maarten in de Groe bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten van een schoonheidsspecialiste. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een gezichtsbehandeling, manicure, en diverse hars- en onthaarbehandelingen. Ook is het mogelijk om een mooie make-up te laten verzorgen wanneer u bijvoorbeeld een speciale gelegenheid heeft. Onze schoonheidsspecialiste is op gezette tijden aanwezig en werkt op afspraak. Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van de schoonheidsspecialiste, kunt u dit opgeven aan de contactverzorgende.
  • “Sint Maarten in de Groe is een fris en kleurrijk woonzorgcentrum voor de ouderen van de toekomst!”
Locatie

Sint Maarten in de Groe

Vragen? Laat een bericht achter!

Wij hebben een nieuwe huisbank

Ons nieuwe IBAN-nummer is NL47 BNGH 0285 1768 89.

Omdat een bankwijziging een fraudegevoelig onderwerp is, is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn met het veranderen van een rekeningnummer waarnaartoe u uw facturen betaalt. Het nieuwe IBAN-nummer staat op onze factuur.
naar bericht