Randhof - Zorggroep Ter Weel
Direct contact
Over

Randhof

Woonzorgcentrum Randhof ligt op de grens van Goes en Kloetinge. Een deel van de appartementen heeft een vrij uitzicht op het polderlandschap richting Kattendijke en de Oosterschelde. Randhof biedt haar cliënten huisvesting, begeleiding en verzorging en heeft 39 plaatsen voor verpleging zonder behandeling op de afdeling Steenen Beer. Op de afdeling de Horizon verblijven cliënten met een Wlz-GGZ-indicatie. De afgelopen jaren is er binnen Ter Weel ruime expertise ontwikkeld om een passende woon- en leefomgeving te kunnen bieden aan Wlz-GGZ-cliënten vanuit heel Zeeland. Actieve behandeling is niet de doelstelling, wel het kunnen leven van een goed en zinvol leven zoals de individuele cliënt dat voor zich ziet. Op maat én belevingsgericht. Er wordt gestreefd naar: “mogen zijn wie je bent".  Daarnaast wordt er op de afdeling Binnenpoort verpleging met behandeling geboden aan psychogeriatrische cliënten. Door deze inpandige verpleegafdelingen kunnen cliënten met een psychogeriatrische indicatie indien mogelijk ook zorg krijgen binnen Randhof. De appartementen liggen grotendeels rondom een overdekte binnentuin, het marktplein. Ook het restaurant is hier gevestigd, waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten.

De zorg in Randhof is aanvullend op wat u als cliënt nog zelf kunt. Dat kan voor iedere cliënt anders zijn. Het bevorderen van uw welzijn is een belangrijke factor. Dit doen wij door creatieve en sportieve activiteiten te organiseren. Regelmatig zijn er gezamenlijke maaltijden, spelletjesmiddagen of andere activiteiten in het restaurant of op het marktplein.

Afdelingen:

  • Steenen Beer
  • Binnenpoort
  • De Horizon
's Heer Elsdorpweg 18 4461 WL Goes

Zorgaanbod

Voorzieningen

Restaurant

In het restaurant kunnen onze cliënten dagelijks genieten van een ontbijt, warme maaltijd, avondboterham, kopje koffie met wat lekkers erbij of een drankje. Ook gasten die niet woonachtig zijn in Randhof zijn van harte welkom. Elke dag kunnen cliënten tussen 12.00 uur en 13:30 uur genieten van een lunch, van een broodje tot een warme maaltijd, bezoek graag van tevoren reserveren in verband met de beperkte plaatsen die we beschikbaar hebben. Het restaurant is dagelijks geopend van 08.30 tot 17.00 uur. U kunt ons vinden aan 's Heer Elsdorpweg 18, 4461 WL in Goes. Telefonisch te bereiken op 0113 - 65 42 23.

Maaltijd Thuis

Gezond eten is belangrijk, want goede voeding bevordert de gezondheid. Voor ouderen kunnen er meerdere redenen zijn waarom zelf koken niet meer zo eenvoudig is. Met de maaltijdvoorziening van Zorggroep Ter Weel, Maaltijd Thuis, kunt u lekker en verantwoord blijven eten. De vrijwilligers van Maaltijd Thuis bezorgen uw warme maaltijd dagelijks bij u thuis. Met Maaltijd Thuis kunt u op uw eigen plek en aan uw eigen tafel genieten van een heerlijke én gezonde maaltijd. Het bijzondere aan de maaltijdvoorziening Maaltijd Thuis is dat u uit meerdere menu’s kunt kiezen. Er staat altijd wel wat lekkers voor u op de kaart. Behalve hoofdgerechten kunt u ook kiezen uit soepen en nagerechten. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden bereid in de keukens van Zorggroep Ter Weel. Er wordt gebruik gemaakt van regionale producten en de menu’s zijn afgestemd op de jaargetijden. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden zoveel mogelijk bezorgd door dezelfde vrijwilligers. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht aan uw voordeur. Het bestellen van uw maaltijd verloopt heel eenvoudig. Twee weken van tevoren kunt u uw bestellijst meegeven met uw vrijwilliger. Die zorgt dan voor de rest! Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via 0113 - 65 42 59 of maaltijdthuis-goes@terweel.nl.
Lees hier meer

Pedicure

Bij Zorggroep Ter Weel kunt u gebruik maken van de diensten van een ervaren en deskundige pedicure. Hier kunt u terecht met medische klachten aan uw voeten maar uiteraard ook voor een heerlijke voetverzorging. Uw voeten worden door onze pedicure met de grootste aandacht behandeld.
Lees hier meer

Schoonheidsspecialiste

Bij Randhof bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten van een schoonheidsspecialiste. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een gezichtsbehandeling, manicure, en diverse hars- en onthaarbehandelingen. Ook is het mogelijk om een mooie make-up te laten verzorgen wanneer u bijvoorbeeld een speciale gelegenheid heeft. Onze schoonheidsspecialiste is op gezette tijden aanwezig en werkt op afspraak. Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van de schoonheidsspecialiste, kunt u dit opgeven aan de contactverzorgende.
Lees hier meer

Kapsalon

Binnen onze locatie kunt u gebruik maken van de professionele diensten van een kapper. U of uw mantelzorger kan bij de kapsalon zelf een afspraak maken.

Dagbesteding

De dagbesteding is voor bewoners van onze woonzorgcentra, maar ook voor ouderen uit de buurt die hier behoefte aan hebben of hiermee kennis willen maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u het aangenaam hebt en verzorgen activiteiten voor u.
Lees hier meer

Winkeltje

Randhof beschikt over een eigen winkel waar u de meest noodzakelijke boodschappen en wat leuke aardigheidjes kunt kopen.
  • "Doordat Randhof verschillende verpleegafdelingen heeft, kunnen cliënten op dezelfde locatie blijven wonen als hun zorgvraag verandert"