Direct contact
Over

Randhof

Woonzorgcentrum Randhof ligt op de grens van Goes en Kloetinge. Een deel van de appartementen heeft een vrij uitzicht op het polderlandschap richting Kattendijke en de Oosterschelde. Randhof biedt haar cliënten huisvesting, begeleiding en verzorging en heeft 75 plaatsen voor verpleging zonder behandeling op de afdeling Steenen Beer. Daarnaast zijn er ook drie etages (afdeling Binnenpoort), waar verpleging met behandeling wordt geboden aan somatische en psychogeriatrische cliënten. Door deze inpandige verpleegafdelingen kunnen cliënten in Randhof blijven als er meer intensieve zorg nodig is. De appartementen liggen grotendeels rondom een overdekte binnentuin, het marktplein. Ook het restaurant is hier gevestigd, waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten.

De zorg in Randhof is aanvullend op wat u als cliënt nog zelf kunt. Dat kan voor iedere cliënt anders zijn. Het bevorderen van uw welzijn is een belangrijke factor. Dit doen wij door creatieve en sportieve activiteiten te organiseren. Regelmatig zijn er gezamenlijke maaltijden, spelletjesmiddagen of andere activiteiten in het restaurant of op het marktplein.

Afdelingen:

  • Steenen Beer
  • Binnenpoort
  • Gortmolen
's Heer Elsdorpweg 18 4461 WL Goes

Zorgaanbod

Voorzieningen

Restaurant

Deze locatie beschikt over een restaurant dat 'De Ganzepoort' heet. Hier kunnen zowel de bewoners van de zorgwoningen als senioren uit de buurt komen eten. U kunt er terecht voor een lunch, een warme maaltijd en zelfs voor ijs! 's Middags een warme maaltijd te gebruiken in het restaurant van 12.00u tot 13.30u. Er worden ook maaltijden thuis bezorgd. Dit restaurant is elke dag open van 9.00 tot 17.00. U kunt ons vinden aan de 's-Heer Elsdorpweg 18, 4461 WL te Goes. U kunt ons bellen op 0113 - 65 42 22.

Maaltijd Thuis

Gezond eten is belangrijk, want goede voeding bevordert de gezondheid. Voor ouderen kunnen er meerdere redenen zijn waarom zelf koken niet meer zo eenvoudig is. Met de maaltijdvoorziening van Zorggroep Ter Weel, Maaltijd Thuis, kunt u lekker en verantwoord blijven eten. De vrijwilligers van Maaltijd Thuis bezorgen uw warme maaltijd dagelijks bij u thuis. Met Maaltijd Thuis kunt u op uw eigen plek en aan uw eigen tafel genieten van een heerlijke én gezonde maaltijd. Het bijzondere aan de maaltijdvoorziening Maaltijd Thuis is dat u uit meerdere menu’s kunt kiezen. Er staat altijd wel wat lekkers voor u op de kaart. Behalve hoofdgerechten kunt u ook kiezen uit soepen en nagerechten. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden bereid in de keukens van Zorggroep Ter Weel. Er wordt gebruik gemaakt van regionale producten en de menu’s zijn afgestemd op de jaargetijden. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden zoveel mogelijk bezorgd door dezelfde vrijwilligers. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht aan uw voordeur. Het bestellen van uw maaltijd verloopt heel eenvoudig. Twee weken van tevoren kunt u uw bestellijst meegeven met uw vrijwilliger. Die zorgt dan voor de rest! Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via 0113 - 65 42 59 of maaltijdthuis-goes@terweel.nl.

Pedicure

Bij Zorggroep Ter Weel kunt u gebruik maken van de diensten van een ervaren en deskundige pedicure. Hier kunt u terecht met medische klachten aan uw voeten maar uiteraard ook voor een heerlijke voetverzorging. Uw voeten worden door onze pedicure met de grootste aandacht behandeld.

Schoonheidsspecialiste

Bij Randhof bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten van een schoonheidsspecialiste. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een gezichtsbehandeling, manicure, en diverse hars- en onthaarbehandelingen. Ook is het mogelijk om een mooie make-up te laten verzorgen wanneer u bijvoorbeeld een speciale gelegenheid heeft. Onze schoonheidsspecialiste is op gezette tijden aanwezig en werkt op afspraak. Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van de schoonheidsspecialiste, kunt u dit opgeven aan de contactverzorgende.

Kapsalon

Binnen onze locatie kunt u gebruik maken van de professionele diensten van een kapper. U of uw mantelzorger kan bij de kapsalon zelf een afspraak maken.

Winkeltje

Randhof beschikt over een eigen winkel waar u de meest noodzakelijke boodschappen en wat leuke aardigheidjes kunt kopen.

Dagbesteding

De dagbesteding is voor bewoners van onze woonzorgcentra, maar ook voor ouderen uit de buurt die hier behoefte aan hebben of hiermee kennis willen maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u het aangenaam hebt en verzorgen activiteiten voor u.
  • "Doordat Randhof verschillende verpleegafdelingen heeft, kunnen cliënten op dezelfde locatie blijven wonen als hun zorgvraag verandert"
Locatie

Randhof

Vragen? Laat een bericht achter!