Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau MBO3

Één van de afdelingen binnen Ter Weel Goes is het AbbekindersPark, dit is een gespecialiseerde Parkinsonafdeling waar 8 patiënten met de ziekte van Parkinson verblijven.

Bij de ziekte van Parkinson wordt de ‘automatische piloot’ van het lichaam aangetast. De meeste patiënten krijgen problemen met bewegen, zoals trillingen of stijve spieren. Ook andere problemen kunnen voorkomen: de spraak, slaapproblemen en problemen met nadenken kunnen bij de ziekte optreden.

De functie

Werken als verzorgende op de Parkinsonafdeling is afwisselend en uitdagend, geen twee cliënten zijn hetzelfde. Je stimuleert de cliënten met Parkinson om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven doen. Dit doe je in een team, waarvan ook paramedici en de specialist ouderengeneeskunde onderdeel uitmaken. Natuurlijk betrek je ook de mantelzorgers van jouw cliënt nauw bij je werk.
Zo wordt op de afdeling structuur geboden aan cliënten in een kleinschalige woonvorm. Er worden dagelijks beweegactiviteiten aangeboden en er wordt nauw samengewerkt in een multidisciplinair team. Vind jij het een uitdaging om zorg te verlenen die zo goed mogelijk aansluit bij deze wensen en behoeften? Zorg jij ervoor dat cliënten zich veilig en vertrouwd voelen binnen AbbekindersPark? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw bagage

 • Je bent bereid je te verdiepen in wat mensen met de ziekte van Parkinson meemaken en hoe je hen een zo optimaal mogelijke leefomgeving kunt bieden;
 • Je bent in het bezit van een verzorgende IG diploma;
 • Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan daar waar nodig improviseren;
 • Je hebt passie voor het vak, kunt goed samenwerken en met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen weet je snel de juiste begeleiding te bieden;
 • Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en bereid alle diensten te werken;
 • Je bent niet bang om tegen de stroom in te zwemmen. Jij kunt met anderen onderhandelen en weet anderen te overtuigen.

Ter Weel biedt

 • Interne scholing over de ziekte Parkinson;
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Uren in overleg;
 • Salaris conform de CAO VVT, inschaling FWG 35 (maximaal salaris
  € 2.937,80 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
 • Aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering;
 • Prettige, informele werksfeer waarin je goed wordt begeleid.

Herken je jezelf?

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Liesbeth de Kok, locatiemanager, op telefoonnummer 06 45825719 of per mail naar: liesbeth.de.kok@terweel.nl.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie