Direct contact
Locatie Rilland
Aantal uur 24 uur per week
Ervaring 0-5 jaar
Opleidingsniveau Diploma Verzorgende IG

De functie

In het rustige dorp Rilland, zijn in woonzorgcentrum De nieuwe Vliedberg drie woningen beschikbaar voor ouderen met dementie (psychogeriatrie). De zorg die wordt geboden is verpleeghuiszorg met behandeling. De woningen bieden elk plaats aan zes cliënten. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer, maar is overdag vooral aanwezig in de woonkamer, het hart van elke woning. De woonkamer heeft een open keuken, waar dagelijks voor de cliënten wordt gekookt. De cliënten worden betrokken bij de bereiding van de maaltijden. Binnen deze functie draag je bij aan een huislijke woonomgeving en het welbevinden van de cliënten.

Als verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt! Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Het team bestaat uit zorgcoördinatoren, verzorgenden, helpenden en medewerkers wonen. Dit is afhankelijk van de locatie waar jij aan de slag gaat.

Solliciteer hier

Jouw bagage

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.

Wij bieden

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het aantal contracturen wordt in samenspraak met jouw bepaald.
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 3.177,10 per maand bij een fulltime dienstverband).
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, vakantiegeld en goede pensioenregeling.
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Linda Huijzer (locatiemanager) op telefoonnummer: 06 – 45 44 42 10 .
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk.

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie