Direct contact
Locatie Diverse locaties
Aantal uur 32 tot 36 uur
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau HBO 5/6

De functie

Ben jij de verpleegkundig specialist GGZ die denkt in mogelijkheden en de cliënt centraal en in regie een pré vindt? Solliciteer dan nu voor een aantrekkelijke functie als verpleegkundig specialist GGZ bij Zorggroep Ter Weel.
Zorggroep Ter Weel is een VVT organisatie die naast reguliere ouderenzorg, zich sinds 1992 heeft  ontwikkeld als specialistische aanbieder voor zorg aan ouderen met psychiatrische problematiek die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Het betreft senioren van wie het psychiatrisch beeld langdurig bekend is maar inmiddels uitgedoofd, veelal gecombineerd met een verslavingsproblematiek en/of somatische vraagstukken.  Voor deze cliënten heeft Ter Weel een passende woon- en leefomgeving kunnen creëren, waarin de nadruk niet zo zeer op behandeling ligt maar wel op een zinvol bestaan, met oog voor individuele mogelijkheden.

Er wonen bij Zorggroep Ter Weel inmiddels 86 cliënten met een Wlz GGZ indicatie én cliënten met complexe gedragsproblematiek met een VV indicatie verdeeld over 9 locaties. Wij zoeken een verpleegkundig specialist GGZ om samen met ons het welbevinden van deze cliënten optimaal te ondersteunen.   Word jij enthousiast van een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als verpleegkundig specialist draag je actief jouw steentje bij en vervul je een voortrekkersrol in het welzijn van onze cliënten. Daarnaast zijn dit jouw dagelijkse werkzaamheden:

 • intake, behandeling, somatische screening en het voorschrijven en monitoren van medicatie in nauwe samenwerking met de specialist ouderengeneeskunde;
 • als regiebehandelaar de organisatie en uitvoering van de behandeling vormgeven;
 • supervisie en/of werkbegeleiding geven aan behandelaren en medewerkers; op de woonlocaties voor de WLZ GGZ cliënten en af en toe ook op de reguliere verpleegafdelingen wanneer daar je expertise gewenst is.
 • innovaties vormgeven die cliënten ondersteunen bij het nemen van eigen regie.
 • Als verpleegkundig specialist heb je overzicht over de totaliteit van situaties en beschik je over een goed inschattingsvermogen en inzicht in achterliggende motieven.
 • Je combineert jouw uitgebreide ervaring, analytisch vermogen en theoretische kennis om de juiste keuzes te maken.

Wij vragen

 • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist en een geldige BIG registratie
 • Je hebt affiniteit, kennis en ervaring met de doelgroep GGZ
 • Kennis en ervaring met psychiatrische ziektebeelden
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je bent een zelfstandig werkende professional maar ook een teamspeler die graag samenwerkt met zorgteams, artsen, psychologen en andere betrokkenen.

Wij bieden

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Een marktconform salaris volgens CAO VVT. Als verpleegkundig specialist wordt je ingeschaald in FWG 60 / 65, afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer, bieden we je een inwerkperiode waarin je kennis kunt maken met je nieuwe functie, leuke collega’s en met Zorggroep Ter Weel.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via onze website.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annet Kroes, locatiemanager op telefoonnummer: 06 – 52 88 69 45 of per mail op: annet.kroes@terweel.nl.
Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie