Direct contact
Locatie Yerseke
Aantal uur In overleg
Ervaring > 0 jaar
Opleidingsniveau Mbo 2

De functie

Als Helpende in de psychogeriatrische zorg draag je zorg voor het welzijn van cliënten met dementie door dagelijkse verzorging en ondersteuning te bieden op basis van het individuele zorgleefplan. Waarbij je de kwaliteit van leven en zelfstandigheid centraal stelt. Je bent een waardevolle schakel in het team en werkt samen met andere zorgprofessionals om een veilige en respectvolle omgeving te creëren voor de cliënten.

De locatie Moerzicht in Yerseke is een modern woonzorgcentrum met veel comfort, afgestemd op de huidige zorgvraag. Het gebouw kijkt uit op de Yerseke Moer, een bijzonder natuurgebied dat grenst aan het dorp. Het vissersdorp Yerseke heeft vanwege de mossel- en oestervisserij een eigen karakter.
Op de begane grond van het gebouw wordt verpleeghuiszorg met behandeling geboden in drie groepswoningen aan cliënten met dementie (psychogeriatrie). Deze woningen vormen afdeling Ostrea. Dit gebeurt onder begeleiding van een vast team, dat zoveel mogelijk de leefstijl en voorkeuren van de cliënten ondersteunt. De woningen hebben een eigen voordeur, een eigen huiskamer met keuken en een terras. De cliënten worden betrokken bij het koken, de afwas, enzovoort. Kleinschalig wonen zorgt voor een huiselijke, herkenbare omgeving.

Solliciteer hier

Jouw bagage

Je bent in het bezit van het diploma helpende (niveau 2) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden!
Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.

Wij bieden

  • Als Helpende  word je ingeschaald in FWG 25 conform de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van €2.853,86 op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een uitdagend baan met een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten.
  • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie.
  • Een goede pensioenregeling.

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan via de website!
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Miranda Traas, locatiemanager op telefoonnummer
06 45 04 07 89 of per mail naar miranda.traas@terweel.nl.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie