Vacature thuiszorg - Zorggroep Ter Weel
Direct contact

Thuiszorg Zorggroep Ter Weel

Wanneer ouderen nog thuiswonend zijn, heeft Zorggroep Ter Weel ook diverse mogelijkheden te bieden. Denk bijvoorbeeld aan verschillende dagbestedingen, die erop gericht zijn om ouderen vitaal te houden. 65-plussers die graag actief en gezond willen blijven en meer willen bewegen, kunnen deelnemen aan onze seniorenfitness. Hierbij wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld door een van onze geschoolde fitness medewerkers. Indien ouderen niet meer in staat zijn om zelf een warme maaltijd te maken, bieden wij Maaltijd Thuis aan. Hierbij wordt van maandag tot en met vrijdag een warme maaltijd thuisbezorgd. Behalve het organiseren van activiteiten en het bezorgen van maaltijden bij thuiswonenden, bieden wij ook paramedische zorg aan thuiswonenden, waaronder fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Ook deze zorg kan plaatsvinden bij onze cliënten thuis.

Thuiszorg vacatures

Zorggroep Ter Weel biedt zorg voor iedereen. Of het nu gaat om zorg voor thuiswonenden of zorg op één van onze woonzorgcentra. Door de vergrijzing in Zeeland, neemt de vraag en dus ook de vacatures in de thuiszorg continu toe. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers binnen onze organisatie. Je kunt bij Zorggroep Ter Weel als vrijwilliger, maar ook betaald in de thuiszorg werken. Daarnaast hebben wij verschillende opleidingsmogelijkheden binnen Zorggroep Ter Weel.

Op zoek naar vacatures in de thuiszorg?

Zorggroep Ter Weel is een ondernemende organisatie die gericht is op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen. Dit zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Ben jij iemand die goed kan omgaan met ouderen en het leuk vindt om ouderen bezig te houden? Dan ben jij wellicht de juiste persoon voor de zorg voor thuiswonenden. Door zorg te bieden aan thuiswonenden proberen wij ervoor te zorgen dat de sociale contacten worden onderhouden, onze cliënten fit blijven (zowel fysiek als geestelijk) en bieden wij hulp bij zaken die niet meer zo vanzelfsprekend gaan op latere leeftijd. Ben jij enthousiast over in de thuiszorg werken? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures in de thuiszorg!

Bekijk onze openstaande thuiszorg vacatures