Opening Doe- en Dagcentrum Zorggroep Ter Weel in Kruiningen - Zorggroep Ter Weel
Direct contact

In het Doe- en Dagcentrum Reimerswaal, dat elke woensdag geopend is van 10.00 tot 19.00 uur, zijn zelfstandig wonende ouderen van harte welkom die (structurele) zorg en ondersteuning nodig hebben. Het centrum biedt verschillende activiteiten. Zo bent u bij ons welkom voor: actief bezig zijn, leren, samen koken en eten, ondersteuning maar ook ontspanning. Afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften kunt u ervoor kiezen om de hele dag deel te nemen, of enkel een dagdeel.

Naast de activiteiten op het centrum, bieden wij ook een programma voor thuis. U kunt bijvoorbeeld aanschuiven voor de lunch of het avondeten, of samen met anderen koken.

Het Doe- en Dagcentrum werkt volgens het concept van Positieve Gezondheid, waarbij de nadruk ligt op een betekenisvol leven en het vermogen om met uitdagingen om te gaan. Samen met u stellen wij een plan op dat aansluit bij uw wensen en behoeften, zodat u de regie over uw eigen leven kunt behouden.

Bent u benieuwd naar het Doe- en Dagcentrum of wilt u deelnemen? Kom gerust langs voor een kopje koffie en ontdek zelf of het bij u past. Een dag proefdraaien is ook mogelijk.

U kunt bij ons terecht met een Wmo-indicatie van de gemeente of een Wlz-indicatie van het zorgkantoor. Heeft u geen indicatie? Ook dan kunt u deelnemen aan onze indicatieloze dagbesteding.

Contact

Voor meer informatie over de diverse mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 06-42405288.

Doe- en Dagcentrum Zorggroep Ter Weel is elke woensdag geopend van 10.00 – 19.00 uur, in Ons Dorpshuis Kruiningen, Berghoekstraat 3.