Diensten

Tijdelijk verblijf

Als u zorg nodig heeft, dan blijft u vanzelfsprekend liever zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving. Vaak bieden familie en bekenden de dagelijkse zorg en ondersteuning. Soms ontvangt u thuis al hulp van een zorgverlenende instantie, zoals de thuiszorg. Echter, het komt weleens voor dat de zorg tijdelijk niet of nog niet thuis geboden kan worden. Een tijdelijk verblijf in een woonzorgcentrum kan dan uitkomst bieden. Zorggroep Ter Weel heeft speciaal voor dit doel eenpersoonsappartementen ingericht in de verschillende woonzorgcentra in Goes en Krabbendijke.

 

Redenen voor uw tijdelijk verblijf kunnen zijn:

  • Respijtzorg: het tijdelijk ontbreken van zorg thuis, bijvoorbeeld wanneer uw vaste dagelijkse (mantel)zorger op vakantie gaat of ziek is.

  • Eerstelijns verblijf: u bent na een ziekenhuisopname nog niet volledig hersteld of u bent doorverwezen door de huisarts om ziekenhuisopname te voorkomen.

 

Ons team van professionals gaat er samen met u voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt. Thuis kunt u, als u dat wilt en in de nabijheid van een woonzorgcentrum woont, ook nog rekenen op onze zorg. Zorg Thuis van Zorggroep Ter Weel staat voor u klaar.

 

U bent van harte welkom bij Zorggroep Ter Weel, met én zonder indicatie. Neem contact op met een maatschappelijk werker via telefoonnummer 0113 - 65 40 23 of met ons Cliënten Service Bureau via telefoonnummer 0900 - 22 44 880 (lokaal tarief). Wij kijken graag samen met u hoe de zorg in uw situatie bekostigd kan worden.

 

Voor een tijdelijk verblijf bent u welkom in:

Zorgcentrum Randhof

Zorgcentrum Gasthuis

Zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke 

 

Folder

Tijdelijk verblijf