Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring 5-10 jaar
Opleidingsniveau Mbo 4
beleidsmedewerker kwaliteit aan de telefoon

De functie

Wil jij een cruciale rol spelen in het leven van onze cliënten? Ben jij de drijvende kracht achter een vlekkeloos zorgproces? Dan is deze functie voor jou! 

Als zorgcoördinator ben jij dé persoon die onze cliënten binnen het team door en door leert kennen. Je staat aan de frontlinie van het zorgproces, waarbij je niet alleen coördineert en faciliteert, maar ook ondersteuning biedt op maat. Jouw inzet zorgt ervoor dat ons zorgaanbod perfect aansluit op de behoeften en wensen van onze cliënten.
Met jouw scherpe oog voor kwaliteit bewaak je dat de zorg die wij leveren voldoet aan de hoogste normen. Je houdt continu de vinger aan de pols, zodat onze zorg binnen de gestelde kwaliteitsgrenzen blijft en de productie soepel verloopt.
In nauwe samenwerking met teamcoaches, welzijnscoaches en behandelingscoördinatoren zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Samen met het team stem je af en maak je concrete afspraken over de benodigde ondersteuning en middelen, zodat iedereen zijn of haar werk optimaal kan uitvoeren.
Maar daar blijft het niet bij. Je bent ook een actief lid van ons zorgteam, waarbij je ongeveer de helft van je tijd zelf betrokken bent bij de directe uitvoering van zorg. Zo blijf je voeling houden met de praktijk en blijf je altijd in verbinding met onze cliënten. 

Je komt te werken in Residence ’t Gasthuis (afdeling Turfkaai). Dit is een modern zorgcentrum met een overvloed aan functies en voorzieningen. Hier komen verschillende woonvormen samen, variërend van koop- en huurappartementen tot zorgwoningen. Bij Zorggroep Ter Weel staat wooncomfort, kwaliteit, privacy en sociale relaties hoog in het vaandel. Daarnaast bieden we een scala aan zorgdiensten, gemaks- en servicevoorzieningen aan, zodat onze cliënten altijd de zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Meer informatie over deze locatie is terug te vinden via de volgende link: https://www.terweel.nl/locaties/residence-t-gasthuis/ . 

Jouw bagage

 • Je dient geregistreerd te zijn in het kwaliteitsregister; 
 • Je hebt minimaal een MBO Verpleegkunde diploma (niveau 4) of een diploma Verzorgende IG. Daarnaast dien je aangevuld te zijn met een diploma GVP of EVV;
 • Het is vereist dat je een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen; 
 • Je bent flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken; 
 • Je beschikt over de vaardigheden om met de benodigde ICT-programma’s te werken die nodig zijn voor de uitvoering van de functie. 

Wij bieden

 • Als Zorgcoördinator word je ingeschaald in FWG 45 conform de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van €3.848,27 op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een uitdagende baan met een vast dienstverband voor 24-32 uur per week; 
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
 • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten; 
 • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie; 
 • Een goede pensioenregeling. 

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan voor 19 mei a.s. via de website. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera van Voskuijlen (Locatiemanager a.i.) op telefoonnummer 06 12066262 of per mail via vera.van.voskuijlen@terweel.nl 

De gesprekken zullen plaats vinden in week 21.  

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. 

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie