Direct contact
Locatie Krabbendijke
Aantal uur
Ervaring Niet van toepassing
Opleidingsniveau Niet van toepassing

Ontbijt vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een ontbijt voor onze cliënten van kleinschalig wonen (psychogeriatrie) willen verzorgen. Een gekookt of gebakken eitje, lekker sapje, maar vooral ook om aandacht te kunnen geven aan en voor onze cliënten. Je zet koffie en thee, zorgt ervoor dat de tafel gedekt is en begeleidt de cliënt. Aanvullend aan het ontbijt kan er nog een individuele activiteit worden geboden bijvoorbeeld een krant lezen of een spelletje spelen.

Vrijwilliger gastvrijheid in huis

Op de tijdelijke huisvesting Stroodorpe eten de bewoners in de grote huiskamer gezamenlijk de avondboterham. Zorgmedewerkers worden hierin ondersteund door vrijwilligers. Het is een vrijwilligersfunctie de veel voldoening geeft.
Wij hebben plaats voor twee vrijwilligers. De w
erktijden zijn: van 17.00 uur tot 18.30 uur, volgens rooster en in overleg.

Persoonlijk vrijwilliger voor begeleiding

Voor onze cliënten zoeken we een persoonlijk vrijwillig(st)er die regelmatig een bezoek aan de cliënt kan brengen.Onze cliënten vinden een persoonlijk bezoek fijn!
Met een gesprekje, een kopje koffie, een boodschap of een wandeling breng je een cliënt een moment van sfeer en gezelligheid.

 

Samen fietsen op de duofiets

Geniet je ook zo van fietsen in de vrije natuur? Uit onderzoek is gebleken dat bewoners van een verpleeg – of verzorgingshuis gemiddeld maar 6 minuten per maand buiten komen. Een goede reden voor Ter Weel om op zoek te gaan naar vrijwilligers, die het leuk vinden om regelmatig met een bewoner te fietsen op de duofiets. De bewoner is dan weer eens lekker buiten, kan genieten van de natuur en de omgeving en heeft even een ander praatje. In onze huizen wonen veel cliënten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator en dus een begeleider nodig hebben om even naar buiten te gaan. De groep cliënten die graag wil fietsen wordt steeds groter en daarom komen we graag in contact met enthousiaste fietsvrijwilligers. Onze bewoners zijn blij met een behulpzame, vriendelijke vrijwilliger die affiniteit heeft met ouderen.

Wat bieden wij?

  • Meerdere kennisbevorderingen per jaar;
  • Uren in overleg, aan te passen op uw mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een groot team van vrijwilligers en collega’s;
  • Jaarlijks vrijwilligersfeest!

Solliciteren

Neem voor meer informatie over de vacatures contact op met Ines Ruysink , coördinator vrijwilligers en welzijn, via 06 – 30 09 78 65 of ines.ruysink@terweel.nl

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!