Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur
Ervaring Niet van toepassing
Opleidingsniveau Niet van toepassing

Ontbijtvrijwilliger

Wij zoeken ontbijtvrijwilligers die het leuk vinden om onze cliënten in het zonnetje te zetten. Denk hierbij aan het maken van een gekookt of gebakken eitje, een lekker sapje maar vooral iemand die aandacht geeft aan onze cliënten.
Ontbijtvrijwilligers zijn over het algemeen tussen 08.30 uur en 10.30 uur op de afdeling. Onze voorkeur gaat uit naar vrijwilligers die in het weekend beschikbaar zijn.

Vrijwilligers om te koken en bakken

Heel Randhof bakt! Voor onze somatische afdeling binnen woonzorgcentrum Randhof te Goes zoeken we vrijwilligers die samen met onze cliënten willen koken en bakken. Voor zover mogelijk bereid je samen met de cliënten de maaltijd of bakactiviteit voor, waarna je samen de maaltijd kookt. Dit doe je in de huiskamer van de kleinschalige woonvormen. Belangrijk is de beleving om het samen te doen. Weer lekker de geur van eten koken op de huiskamer. Kleine moeite, groot plezier, voor allen! Dag(en) en tijden in overleg.

Fietsvrijwilligers

Geniet je ook zo van fietsen in de vrije natuur? Uit onderzoek is gebleken dat cliënten van een verpleeg- of verzorgingshuis gemiddeld maar 6 minuten per maand buiten komen. Een goede reden voor Ter Weel om op zoek te gaan naar vrijwilligers, die het leuk vinden om regelmatig met een cliënt te fietsen op de duofiets. De duofiets heeft elektrische ondersteuning om het fietsen te vergemakkelijken. De cliënt is dan weer eens lekker buiten, kan genieten van de natuur en de omgeving en heeft even een ander praatje. In onze huizen wonen veel cliënten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator en dus een begeleider nodig hebben om even naar buiten te gaan. De groep cliënten die graag wil fietsen wordt steeds groter en daarom komen we graag in contact met enthousiaste fietsvrijwilligers. Onze cliënten zijn blij met een behulpzame, vriendelijke vrijwilliger die affiniteit heeft met ouderen.

 

Vrijwilligers voor diverse evenementen / activiteiten

Voor onze afdelingen binnen woonzorgcentrum Randhof te Goes zoeken we vrijwilligers die kunnen helpen bij verschillende evenementen en activiteiten. Denk hierbij aan het assisteren bij bijvoorbeeld de bingo, muziek, koor, bloemschikken enz. Samen met team welzijn wordt er een activiteiten kalender gemaakt en worden de vrijwilligers ingezet. Je kunt aangeven wanneer en bij welke activiteit je wilt helpen.

Vrijwillige chauffeurs voor op de rolstoelbus

We zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs die willen rijden op de rolstoelbus van Zorggroep Ter Weel. Denk hierbij aan een leuk uitstapje of een mooie rondrit voor onze cliënten. Tijdens je werkzaamheden word je begeleid door medevrijwilligers en/of medewerkers van Zorggroep Ter Weel.

Persoonlijk vrijwilliger

Voor onze cliënten zoeken we een persoonlijk vrijwillig(st)er die een wekelijks bezoek aan een cliënt kan brengen. Ieder mens vindt het fijn dat er iemand is die even tijd heeft voor een ander. Met een gesprekje, een kopje koffie, een boodschap of een wandeling breng je een cliënt een moment van sfeer en gezelligheid. Kleine moeite, groot plezier, voor beide!

Nu hebben we op dit moment een cliënte die het heel graag over postzegels zou willen hebben, heb jij affiniteit met postzegels en vind je het leuk om het hier over te hebben?! Onze cliënt heeft een hele verzameling en wil het hier ook graag over hebben!

Wie ben jij?

Ben jij de gastvrije, proactieve, geduldige, gezellige, respectvolle en flexibele vrijwilliger die we zoeken? Heb je affiniteit met onze doelgroep en cliënten? Ben je fysiek in staat om de cliënten in een rolstoel te halen en te begeleiden?
Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

 

Wat bieden wij?

  • Vrijwilligerswerk in een bijzondere omgeving
  • Een gezellig team van vrijwilligers en collega’s
  • De mogelijkheid om een vaste dagen in te vullen
  • Reiskostenvergoeding

Solliciteren

Wil je meer weten over één van onze vrijwilligersvacatures? Neem contact op met Aad van Liere, coördinator vrijwilligers en welzijn, via 06- 21 14 58 21 of aad.van.liere@terweel.nl. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk. Re-integratie kandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op deze vacature.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!