Direct contact
Locatie Kruiningen
Aantal uur
Ervaring Niet van toepassing
Opleidingsniveau Niet van toepassing

Vrijwilliger handverzorging

Als vrijwilliger handverzorging geef je cliënten van Zorggroep Ter Weel een ontspannende handverzorging. Wij zorgen voor een beautycase met handverzorgingsproducten en materialen. Je houdt de beautycase in eigen beheer, zodat je altijd je ‘eigen’ spullen bij je hebt en gemakkelijk op verschillende locaties kunt werken. Je hebt affiniteit met (dementerende) ouderen en handverzorging. Je bent eventueel bereid om op verschillende locaties in Reimerswaal ingezet te worden (Krabbendijke en/of Rilland en/of Kruiningen). Dag en tijdstip in overleg.

Persoonlijk vrijwilliger

Voor onze cliënten zoeken we een persoonlijk vrijwillig(st)er die een wekelijks bezoek aan een cliënt kan brengen. Ieder mens vindt het fijn dat er iemand is die even tijd heeft voor een ander. Met een gesprekje, een kopje koffie, een boodschap of een wandeling breng je een cliënt een moment van sfeer en gezelligheid. Kleine moeite, groot plezier, voor beide! Dag en tijd in overleg.

Samen fietsen op de duofiets

De bewoners van Zorggroep Ter Weel vinden het heerlijk om buiten een rondje te fietsen op de duo-fiets. De duo-fiets wordt elektrisch ondersteund zodat deze activiteit niet al teveel inspanning kost. Je wilt minimaal 1x per week met één van de bewoners een rondje fietsen in de mooie omgeving van Krabbendijke, Rilland en/of Kruiningen. Je hebt affiniteit met (dementerende) ouderen en bent 1x per week beschikbaar. Dag en tijd in overleg.

Wat bieden wij?

  • Meerdere kennisbevorderingen per jaar;
  • Uren in overleg, aan te passen op uw mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een groot team van vrijwilligers en collega’s;
  • Jaarlijkse vrijwilligersmaaltijd.

Solliciteren

Wil je meer informatie over deze vrijwilligersplek? Neem dan contact op met Ines Ruysink via 06 – 30 09 78 65 of ines.ruysink@terweel.nl.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!