Direct contact
Locatie Rilland
Aantal uur
Ervaring Niet van toepassing
Opleidingsniveau Niet van toepassing

Samen wandelen

Onze bewoners gaan het liefst iedere dag een blokje om, maar kunnen dit niet zelfstandig. Als vrijwilliger wil je regelmatig samen met de cliënt een wandeling maken.
Je hebt affiniteit met ouderen.

Samen fietsen op de duofiets

Geniet je ook zo van fietsen in de vrije natuur? Uit onderzoek is gebleken dat bewoners van een verpleeg – of verzorgingshuis gemiddeld maar 6 minuten per maand buiten komen. Een goede reden voor Ter Weel om op zoek te gaan naar vrijwilligers, die het leuk vinden om regelmatig met een bewoner te fietsen op de duofiets. De bewoner is dan weer eens lekker buiten, kan genieten van de natuur en de omgeving en heeft even een ander praatje. In onze huizen wonen veel cliënten die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator en dus een begeleider nodig hebben om even naar buiten te gaan. De groep cliënten die graag wil fietsen wordt steeds groter en daarom komen we graag in contact met enthousiaste fietsvrijwilligers. Onze bewoners zijn blij met een behulpzame, vriendelijke vrijwilliger die affiniteit heeft met ouderen.

Man helpt oudere vrouw

Vrijwilligers dagbesteding

Dagbesteding in De Nieuwe Vliedberg is indicatieloze dagbesteding; Een inloop waar iedereen van harte welkom is, zowel als deelnemer als vrijwilliger. Je kunt initiatieven nemen voor activiteiten en samen dingen ondernemen. Ben je nog actief? wil je betrokken zijn? Heb je plannen, hobby’s of liefhebberijen?
Neem bij belangstelling en ideeën contact op!

Persoonlijk vrijwilliger

Voor onze cliënten zoeken we een persoonlijk vrijwillig(st)er die een wekelijks bezoek aan een cliënt kan brengen. Ieder mens vindt het fijn dat er iemand is die even tijd heeft voor een ander. Met een gesprekje, een kopje koffie, een boodschap of een wandeling breng je een cliënt een moment van sfeer en gezelligheid. Kleine moeite, groot plezier, voor beide! Dag en tijd in overleg.

Wat bieden wij?

  • Meerdere kennisbevorderingen per jaar;
  • Uren in overleg, aan te passen op uw mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een groot team van vrijwilligers en collega’s;
  • Jaarlijkse vrijwilligersmaaltijd.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Neem contact op met Ines Ruysink , coördinator vrijwilligers en welzijn, via 06 – 30 09 78 65 of ines.ruysink@terweel.nl.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!