Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring 0-5 jaar
Opleidingsniveau MBO niveau 3

 

 

 

Ben jij betrokken en gedreven om de beste zorg te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Ter Weel bieden wij zorg vanuit het Zeeuwse hart. Dit betekent dat wij ons inleven in de belevingswereld van de cliënt en luisteren waar de behoeftes liggen.

 

 

 

 

De functie

Als Verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt! Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Jouw team bestaat uit bijvoorbeeld andere verzorgenden, helpenden, GVP’ers en EVV’ers. Dit is afhankelijk van de locatie waar jij aan de slag gaat.

Binnen Sint Maarten in de Groe zijn 65 ruime eenpersoons-appartementen beschikbaar. Iedere cliënt heeft verschillende wensen en behoeften. Binnen Sint Maarten in de Groe wordt er zorg geboden aan cliënten die uiteenlopende wensen en behoeften hebben op het gebied van zorg en welbevinden. Vind jij het een uitdaging om zorg te verlenen die zo goed mogelijk aansluit bij deze wensen en behoeften? Zorg jij ervoor dat cliënten zich veilig en vertrouwd voelen binnen Sint Maarten in de Groe?

 

Jouw bagage

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.

Wij bieden

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het aantal contracturen wordt in samenspraak met jou bepaald.
    Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 3177,10 per maand bij een fulltime dienstverband).
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.
Solliciteer

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Liesbeth de Kok, locatiemanager, op telefoonnummer 06 – 45825719 of per mail naar liesbeth.de.kok@terweel.nl.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk.

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je hier.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie