Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur In overleg
Ervaring 0-5 jaar
Opleidingsniveau Mbo

De functie

Als Verzorgende IG bij Woonzorgcentrum Randhof, afdeling de Steenen Beer, speel je een directe rol in het waarborgen van de kwaliteit van de zorg die wij leveren. Je maakt zorgplannen, biedt ondersteuning en begeleiding aan cliënten en staat voortdurend in contact met de familie en mantelzorgers om de individuele wensen van de cliënt te begrijpen en te respecteren. Het leveren van hoogwaardige zorg is een teaminspanning, en je werkt dan ook samen met andere verzorgenden, helpenden, zorgcoördinatoren en coördinatoren welbevinden.

Woonzorgcentrum Randhof, afdeling de Steenen Beer, gelegen op de grens van Goes en Kloetinge, biedt huisvesting, begeleiding en verzorging aan cliënten zonder behandeling. Dit betekent dat je ook samenwerkt met huisartsen.
Met een deel van de appartementen met vrij uitzicht op het polderlandschap richting Kattendijke en de Oosterschelde, creëren we een aangename woonomgeving. Randhof streeft ernaar om de zorg aan te bieden op basis van de individuele behoeften van de bewoners. Het bevorderen van welzijn staat centraal, waarbij we diverse creatieve en sportieve activiteiten organiseren. Gezamenlijke maaltijden, spelletjesmiddagen en andere evenementen in het restaurant of op het marktplein dragen bij aan een levendige en sociale gemeenschap.

Solliciteer hier!

Jouw bagage

Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG (niveau 3-IG) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren. Ook ben je bereidt om zorgplannen op te stellen, te overleggen met andere disciplines?en om nauw samen te werken met?alle?collega’s om van iedere dag de best mogelijke dag te maken.

Wij bieden

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het aantal contracturen wordt in samenspraak met jou bepaald.
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 3.177,10 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Herken jij jezelf?

Solliciteer dan via de website!
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annet Kroes (locatiemanager) op telefoonnummer 06-52886945 of per mail naar annet.kroes@terweel.nl.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. 

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie