Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring starter of ervaren
Opleidingsniveau Verzorgende Niveau 3

De functie

Ben jij een empathische en gedreven verzorgende die graag een verschil maakt in het leven van anderen? Is een fijne werksfeer voor jou belangrijk? Voor ons moderne zorgcentrum Residence ’t Gasthuis zijn wij opzoek naar een Verzorgende IG. 

Als Verzorgende IG lever jij persoonlijke zorg en ondersteuning aan onze cliënten, precies zoals zij dat nodig hebben. Met jouw ervaring, luisterend oor en inlevingsvermogen weet je de juiste begeleiding te bieden. Samen met het prettige team van zorgcoördinatoren, mede-verzorgenden en helpenden en medewerkers wonen, creëer je een gezellige sfeer en zorg je ervoor dat elke dag soepel verloopt. 

Wat staat er onder andere op jouw dagelijkse to-do lijst? 

 • Je stelt samen met de cliënt en hun naasten een zorgleefplan op dat past bij hun individuele wensen en behoeften. Jij verzorgt en ondersteunt de cliënten met aandacht en empathie, waarbij comfort, zelfstandigheid en welzijn centraal staan. 
 • Je voert dagelijkse activiteiten uit zoals het wassen en aankleden van bewoners, en verpleegtechnische handelingen. 
 • Je bent alert op veranderingen in de gezondheid en het welzijn van bewoners, signaleert deze en bewaakt en bevordert het leefklimaat in de groep. 

Wist je dat je bij ons zelf het rooster opstelt samen met je collega’s voor de komende 3 maanden? Zo heb jij de controle over je werk- en privébalans. Er zijn ochtend-, middag-, avond- en nachtdiensten, inclusief weekenden. Het aantal werkuren per week is bespreekbaar met jouw leidinggevende. 

Lees hier meer over Residence ’t Gasthuis.

Volledig Pakket Thuis (VPT)

Als Verzorgende IG bij Residence ’t Gasthuis krijg je ook de mogelijkheid om te gaan werken met het Volledig Pakket Thuis (VPT) vanaf 2025. Dit innovatieve zorgconcept stelt cliënten in staat om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen, terwijl zij de zorg en ondersteuning krijgen die normaal gesproken in een zorginstelling wordt geboden. Met VPT lever je zorg op maat, afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de cliënt. Je werkt nauw samen met de wijkverpleegkundige en mantelzorgers om een zorgleefplan op te stellen en aan te passen wanneer de zorgvraag verandert. Deze integrale aanpak zorgt ervoor dat cliënten hun zelfstandigheid behouden, met de zekerheid van professionele zorg op de achtergrond. Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past? Solliciteer dan nu en laat in je motivatiebrief weten waarom de VPT zorg bij jou past.

Dit ben jij

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG (niveau 3). 
 • Je bent een fijne collega met goed observatievermogen, communicatieve vaardigheden en een oplossingsgerichte instelling.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. 

Wij bieden

 • Een goed salaris van maximaal € 3.256,53 per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Dit is conform de CAO VVT, FWG 35.  
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
 • Vakantiegeld van 8%. 
 • De vergoeding van je reiskosten zijn conform CAO VVT. 
 • Een goede pensioensregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. 
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je bijvoorbeeld doorstromen naar Helpende Plus of niveau 3? Wij regelen én financieren dat voor jou. 
 • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten. 
 • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie. 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Vera van Voskuilen  (locatiemanager) op telefoonnummer  06-12066262 of per mail naar vera.van.voskuijlen@terweel.nl.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk.

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie