Direct contact
Locatie Krabbendijke
Aantal uur minimaal 8
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau MBO 3

De functie

Als verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt! Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Het team bestaat uit zorgcoördinatoren, verzorgenden, helpenden en medewerkers wonen. Dit is afhankelijk van de locatie waar jij aan de slag gaat.

Ter Weel Krabbendijke is de grootste locatie van Zorggroep Ter Weel in de gemeente Reimerswaal. De locatie ligt midden in het dorp Krabbendijke met het gezellige dorpscentrum op loopafstand. Ter Weel Krabbendijke bestaat uit een verpleegafdeling met behandeling (De Hoge Hoeve), een logeerafdeling (De Oosthof) en een afdeling voor wachtlijstopname (De Westhof). Ook zijn er mogelijkheden voor zelfstandig wonen in het nabijgelegen appartementencomplex De Spindel met zorg van Zorggroep Ter Weel.

De Hoge Hoeve is een afdeling voor verpleging met behandeling. Er verblijven somatische en psychogeriatrische cliënten, die in kleinschalige zorggroepen wonen. De groepen bestaan uit zes tot acht cliënten, ieder met een eigen kamer en één centrale woonkamer. De groepen bevinden zich allen op de begane grond. Door de royale ramen in het pand is het contact met buiten optimaal en hebben de cliënten uitzicht op de binnentuin.

Voordat een cliënt wordt opgenomen op een verpleegafdeling waar de voorkeur naar uitgaat, is er vaak een wachtlijst. Op de speciale afdeling voor wachtlijstopname, De Westhof, kan een cliënt al bij Ter Weel verblijven in afwachting van een plaats waar de voorkeur naar uitgaat. De Westhof is een afdeling voor overbruggende zorg. Het verblijf op deze afdeling is namelijk een overbrugging tussen thuiswonen en een definitieve plaatsing in een verpleeghuis. In gevallen wanneer opname echt noodzakelijk is, kan het zonder wachtlijstopname voorkomen dat de cliënt moet verhuizen naar een plek waar niet uw voorkeur naar uitgaat. Dat kan aan de andere kant van de provincie zijn. Op De Westhof worden cliënten opgenomen vanuit thuis of het ziekenhuis.

Op de etage boven De Westhof bevindt zich De Oosthof met acht plaatsen. Dit wordt een logeerafdeling genoemd. De mensen die op de logeerafdeling verblijven, krijgen tijdelijk zorg op maat met als doel de terugkeer naar het eigen huis. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die moeten revalideren na een verblijf in het ziekenhuis. Het kan ook zijn dat zij tijdelijk zorg nodig hebben, omdat de mantelzorg (tijdelijk) geen zorg kan verlenen.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren. Ook ben je bent bereid om (te leren) zorgplannen op te stellen, te overleggen met andere disciplines en om nauw samen te werken met alle collega’s om van iedere dag de best mogelijke dag te maken. 

Wat bieden wij?

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een contract voor minimaal 8 uur per week.
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 2.937,68 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Geef in je sollicitatie aan naar welke afdeling(en) jouw voorkeur gaat.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nicolette Muskee, locatiemanager, op telefoonnummer: 06-52 88 69 55 of per mail naar nicolette.muskee@terweel.nl.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk.

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!