Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 24 uur
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau MBO 3

De functie

Als verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt! Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Het team bestaat uit zorgcoördinatoren, verzorgenden, helpenden en medewerkers wonen. Dit is afhankelijk van de locatie waar jij aan de slag gaat. 

Woonzorgcentrum Randhof ligt op de grens van Goes en Kloetinge. Binnen afdeling de Binnenpoort wordt verpleging met behandeling geboden aan somatische en psychogeriatrische cliënten. Door deze inpandige verpleegafdelingen kunnen cliënten in Randhof blijven als er meer intensieve zorg nodig is. De appartementen liggen grotendeels rondom een overdekte binnentuin, het marktplein. Ook het restaurant is hier gevestigd, waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten. 

De zorg in Randhof is aanvullend op wat de bewoner zelf nog kan. Dat kan voor iedere bewoner anders zijn. Het bevorderen van het welzijn is een belangrijke factor. Dit doen wij door creatieve en sportieve activiteiten te organiseren. Regelmatig zijn er gezamenlijke maaltijden, spelletjesmiddagen of andere activiteiten in het restaurant of op het marktplein.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) of Maatschappelijke zorg niveau 3 of 4 met aanvullende medicatie module. Je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren. Ook ben je bent bereid om (te leren) zorgplannen op te stellen, te overleggen met andere disciplines en om nauw samen te werken met alle collega’s om van iedere dag de best mogelijke dag te maken. 

Wat bieden wij?

  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Het aantal contracturen wordt in samenspraak met jou bepaald.
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 3177,10 per maand bij een fulltime dienstverband) 
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer. 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Maurice Theune, locatiemanager op telefoonnummer: 06 -57617662 of per mail naar maurice.theune@terweel.nl.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk. 

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie