Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 0 uur
Ervaring 0-5 jaar
Opleidingsniveau MBO niveau 3

Ben jij betrokken en gedreven om de beste zorg te bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Ter Weel bieden wij zorg vanuit het Zeeuwse hart. Dit betekent dat wij ons inleven in de belevingswereld van de cliënt en luisteren waar de behoeftes liggen.

De functie

Als verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt. Op afdeling de Schenge staat iedere cliënt centraal, belevingsgericht is hier bij ons prio nummer 1! Kleinschalig wonen verpakt in een grootschalige woonvorm.

De psychogeriatrische cliënt en hun familie voelen zich zoveel mogelijk bij ons thuis en dat stralen zij ook uit. Elke woning heeft zijn eigen sfeer. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de psychogeriatrische cliënten en hun familie zich zoveel mogelijk thuis voelen. Wij verlenen zorg op de Schenge, het huis van onze cliënten. Eigen identiteit is belangrijk, je mag zijn wie je bent.

Kan niet bestaat niet is een uitspraak die je bij ons veelvuldig zult horen. Ben jij op zoek naar een zelfsturend team waarbij je eigen mening, inzet en inbreng belangrijk is? Samenwerken en een positieve houding daar ga jij voor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) of Maatschappelijke zorg niveau 3 of 4 met aanvullende medicatie module. Je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren. Ook ben je bent bereid om (te leren) zorgplannen op te stellen, te overleggen met andere disciplines en om nauw samen te werken met alle collega’s om van iedere dag de best mogelijke dag te maken. 

Wat bieden wij?

  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het aantal contracturen wordt in samenspraak met jou bepaald.
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 3177,10 per maand bij een fulltime dienstverband).
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.
Solliciteer

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Maurice Theune, locatiemanager, op telefoonnummer: 06 – 57617662 of per mail naar maurice.theune@terweel.nl.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je hier.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie