Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 24
Ervaring starter of ervaren
Opleidingsniveau Diploma Helpende (niveau 2)

De functie

Het team van de afdeling bestaat uit zorgcoördinatoren, verzorgenden, helpenden en medewerkers wonen. Samen bieden jullie zorg vanuit het Zeeuwse hart. Dit betekent dat wij ons inleven in de belevingswereld van de cliënt en luisteren waar de behoeftes liggen. Je werkt als ondersteunend medewerker in de zorg en altijd samen met een verantwoordelijk collega.

Woonzorgcentrum de Steenen Beer is onderdeel van Randhof en ligt op de grens van Goes en Kloetinge. Een deel van de appartementen heeft een vrij uitzicht op het polderlandschap richting Kattendijke en de Oosterschelde. Randhof biedt haar cliënten huisvesting, begeleiding en verzorging en heeft 75 plaatsen voor verpleging zonder behandeling op de afdeling Steenen Beer.

De zorg in Randhof is aanvullend op wat de bewoner zelf nog kan. Dat kan voor iedere bewoner anders zijn. Het bevorderen van het welzijn is een belangrijke factor. Dit doen wij door creatieve en sportieve activiteiten te organiseren. Regelmatig zijn er gezamenlijke maaltijden, spelletjesmiddagen of andere activiteiten in het restaurant of op het marktplein.

Jouw bagage

  • Je bent in het bezit van het diploma helpende (niveau 2) en je hart ligt bij het  werken met ouderen.
  • Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten.
  • Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden.
  • Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.

Wij bieden

  • Een vast dienstverband voor 24 uur per week.
  • Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling helpende FWG 25  (max. € 2.853,86 per maand bij een fulltime dienstverband).
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via de website!

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annet Kroes (locatiemanager) op telefoonnummer  06-52886945 of per mail naar annet.kroes@terweel.nl.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie