Direct contact
Locatie Kruiningen
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau mbo 2

De functie

Het moderne woonzorgcentrum Hof Cruninghe is gevestigd in het hart van Kruiningen. Hof Cruninghe is gevestigd in een pand van woningcorporatie Beveland Wonen. Dit pand is gebouwd voor zelfstandig wonende senioren, met op de begane grond twee kleinschalige groepsappartementen voor verpleeghuiszorg met behandeling. Deze zorg is gericht op cliënten met dementie (psychogeriatrie).

Per appartement wonen zeven cliënten met elk een eigen kamer en een gezamenlijke huiskamer, waarin een groot deel van de dag wordt doorgebracht. Deze kleinschalige woonvorm creëert een herkenbare en veilige wereld.

Het team van de afdeling bestaat uit zorgcoördinatoren, verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en medewerkers wonen. Samen bieden jullie zorg vanuit het Zeeuwse hart. Dit betekent dat wij ons inleven in de belevingswereld van de cliënt en luisteren waar de behoeftes liggen.

Je werkt als ondersteunend medewerker in de zorg en altijd samen met een verantwoordelijk collega. Het gaat in deze functie voornamelijk om ochtend- en avond diensten.

Jouw bagage

Je bent in het bezit van het diploma helpende (niveau 2) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden!
Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.

Wij bieden

  • Als Helpende  word je ingeschaald in FWG 25 conform de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van €2.853,86 op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een uitdagend baan met een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten.
  • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie.
  • Een goede pensioenregeling.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via de website!
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Miranda Traas, locatiemanager via telefoonnummer 06 45 04 07 89 of per mail naar miranda.traas@terweel.nl.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie