Direct contact
Locatie Diverse locaties
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau minimaal MBO3

De locaties

Iedere cliënt heeft verschillende behoeften en wensen. Binnen Maria Oord (Hansweert), dat bestaat uit een zorgcentrum en een kleinschalige woonvorm en afdeling Kolveniershof onderdeel van het Gasthuis (Goes) ingericht als kleinschalige woongroep, betreft het cliënten met een psychiatrische problematiek (zorgcentrum), verslavingsproblematiek of prikkelreductie (beiden kleinschalige woonvorm). Met jouw kennis en ervaring kun je van groot belang zijn voor het welzijn van deze groep cliënten. Je signaleert veranderingen in de fysieke en mentale conditie van de cliënten. Je bewaakt de kwaliteit van zorg, vraagt door op behoeften van cliënten en formuleert informatie en adviezen over de zorgaanpak. Binnen de kleinschalige woonvorm heb je de leiding over het huishouden en ondersteun je de cliënten zoveel mogelijk in hun leefstijl, gewoontes, zorgbehoeften en voorkeuren.

Deze vacature is voor onze WLZ GGZ cliënten binnen de V&V sector, bij hen is geen dag hetzelfde. Er wordt gewerkt met de visie: “mogen zijn wie je bent”.

cliënt laat haar boeken zien aan de verzorgende

Wij vragen

Wij zijn opzoek naar verschillende functies voor onze GGZ doelgroep. Het betreft de functies:

  • Verzorgende IG/MZ
  • MMZ niveau 3 met medicatiemodule
  • MMZ niveau 4 met medicatiemodule
  • verpleegkundige niveau 4 of niveau 6.

Uiteraard ben jij in het bezit van één van de gevraagde diploma’s. Wij vinden het belangrijk dat jij weet te luisteren naar de wensen van onze cliënten. Geen dag is hetzelfde en dat is helemaal prima. Onze visie, mogen zijn wie je bent staat daarom dan ook centraal.

Affiniteit met deze doelgroep is belangrijk, twijfel je omdat je de doelgroep niet kent? We gaan graag een gesprek met je aan om te kijken of dit mogelijk past voor jou.
Het werken van wisselende diensten in roulerende teams moet voor jou geen probleem zijn.

Wij bieden

Wij bieden je een dienstverband voor onbepaalde tijd aan! Uren zijn in overleg.
Voor deze functies word je verloont volgens CAO VVT. Als verzorgende ig en MMZ niveau 3 word je ingeschaald in FWG 35. Als MMZ niveau 4 word je ingeschaald in FWG 40 en als verpleegkundige vanaf FWG 45, dit hangt af van jouw diploma en functie die je zult vervullen.
We hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kom je werken in een heel leuk team, er hangt een informele werksfeer en we bieden je een inwerkperiode waarin je kennis maakt met de organisatie, jouw functie en collega’s.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via onze website. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annet Kroes op telefoonnummer: 06 – 52 88 69 45.
Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie