Direct contact
Over

Ter Weel Krabbendijke

Ter Weel Krabbendijke is de grootste locatie van Zorggroep Ter Weel in de gemeente Reimerswaal. Het woonzorgcentrum ligt midden in het dorp Krabbendijke met het gezellige dorpscentrum op loopafstand. Het bestaat uit verzorginghuis Nieulande en verpleeghuis Ter Weel. Direct grenzend aan de centrale hal met receptie is een gezellig restaurant waar regelmatig gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden. In Nieulande hebben alle cliënten een eigen appartement. Deze appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Voor cliënten die meer begeleiding nodig hebben, zijn twee huiskamers ingericht. Hier wordt hen een dagprogramma aangeboden.

Het verpleeghuis biedt plaats aan somatische en psychogeriatrische cliënten, die in kleinschalige zorggroepen wonen. De groepen bestaan uit acht cliënten, ieder met een eigen kamer en één centrale woonkamer. Zij bevinden zich allen op de begane grond. Door de royale ramen in het pand is het contact met ‘buiten’ optimaal en hebben de cliënten uitzicht op de binnentuin. Goede zorg gaat hand in hand met het welzijn van de cliënten in woonzorgcentrum Ter Weel Krabbendijke.

Afdelingen:

  • De Hoge Hoeve
  • Stroodorpe
Willem Kosterlaan 1 4413 CP Krabbendijke
Rondleiding aanvragen
Zorgaanbod
Voorzieningen

Restaurant

Direct grenzend aan de centrale hal met receptie is een gezellig restaurant waar regelmatig gemeenschappelijke activiteiten plaatsvinden. In het restaurant wordt een lunch, maar ook een warme maaltijd verzorgd, compleet met dessert. Voor senioren uit de wijk is het mogelijk om ’s middags een warme maaltijd te gebruiken in het restaurant. Ook worden er maaltijden thuis bezorgd. Wat er georganiseerd kan worden als u een feestje wilt vieren, kunt u vinden in de banquetingmap. Dit restaurant is elke dag open van 9.00u tot 17.00u. U kunt ons vinden aan de Willem Kosterlaan 1, 4413 CP te Krabbendijke en u kunt ons bellen op 0113 - 65 42 60.
Banquetingmap

Maaltijd Thuis

Gezond eten is belangrijk, want goede voeding bevordert de gezondheid. Voor ouderen kunnen er meerdere redenen zijn waarom zelf koken niet meer zo eenvoudig is. Met de maaltijdvoorziening van Zorggroep Ter Weel, Maaltijd Thuis, kunt u lekker en verantwoord blijven eten. De vrijwilligers van Maaltijd Thuis bezorgen uw warme maaltijd dagelijks bij u thuis. Met Maaltijd Thuis kunt u op uw eigen plek en aan uw eigen tafel genieten van een heerlijke én gezonde maaltijd. Het bijzondere aan de maaltijdvoorziening Maaltijd Thuis is dat u uit meerdere menu’s kunt kiezen. Er staat altijd wel wat lekkers voor u op de kaart. Behalve hoofdgerechten kunt u ook kiezen uit soepen en nagerechten. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden bereid in de keukens van Zorggroep Ter Weel. Er wordt gebruik gemaakt van regionale producten en de menu’s zijn afgestemd op de jaargetijden. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden zoveel mogelijk bezorgd door dezelfde vrijwilligers. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht aan uw voordeur. Het bestellen van uw maaltijd verloopt heel eenvoudig. Twee weken van tevoren kunt u uw bestellijst meegeven met uw vrijwilliger. Die zorgt dan voor de rest! Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via 0113 - 65 40 07 of maaltijdthuis@terweel.nl.

Seniorenfitness

Op de eerste verdieping is een aparte ruimte voor seniorenfitness. In beweging blijven is goed voor lichaam en geest! In de fitnessruimte kunnen zowel cliënten als senioren uit de wijk onder deskundige begeleiding bewegen. Zo kunt u op verantwoorde wijze sporten én aan uw lichamelijke conditie werken. Ook als u bijvoorbeeld diabetes of een lichamelijke beperking heeft. De fitness begeleider kan direct reageren op eventuele klachten en/of vragen, en indien nodig een adviesafspraak voor u maken met een fysiotherapeut. Seniorenfitness draagt bij aan: gezond en actief blijven, soepele gewrichten en sterke botten, gewichtbeheersing en stabilisatie van diabetes. Seniorenfitness is onderdeel van ons Paramedisch Centrum.

Pedicure

Bij Ter Weel Krabbendijke kunt u gebruik maken van de diensten van een ervaren en deskundige pedicure. Hier kunt u terecht met medische klachten aan uw voeten maar uiteraard ook voor een heerlijke voetverzorging. Uw voeten worden door onze pedicure met de grootste aandacht behandeld.

Kapsalon

Binnen onze locatie kunt u gebruik maken van de professionele diensten van een kapper. U of uw mantelzorger kan bij de kapsalon zelf een afspraak maken.

Dagbesteding

De dagbesteding is voor bewoners van onze woonzorgcentra, maar ook voor ouderen uit de buurt die hier behoefte aan hebben of hiermee kennis willen maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u het aangenaam hebt en verzorgen activiteiten voor u.
  • "Ik heb het naar mijn zin hier. Er wordt goed voor me gezorgd"
Locatie

Ter Weel Krabbendijke

Vragen? Laat een bericht achter!