Direct contact
Over

Hof Cruninghe

Het moderne woonzorgcentrum Hof Cruninghe is gevestigd in het hart van Kruiningen. Het pand van woningcorporatie R&B Wonen is gebouwd voor zelfstandig wonende senioren, maar daarnaast zijn er twee kleinschalige groepsappartementen ingericht voor cliënten psychogeriatrie. Per appartement wonen zeven cliënten met elk een eigen kamer en een gezamenlijke huiskamer, waarin een groot deel van de dag wordt doorgebracht. Deze kleinschalige woonvorm creëert een herkenbare en veilige wereld. Het geluid van pruttelende koffie of de geur van een maaltijd geeft de cliënten een thuisgevoel.

Naast de 24-uurszorg zijn er 18 plaatsen voor dagbesteding van cliënten uit de gemeente Reimerswaal. Zij worden opgevangen in de ontmoetingsruimte van Hof Cruninghe. Onder deskundige leiding vinden er iedere week verschillende creatieve en ontspannende activiteiten plaats en wordt een warme maaltijd geserveerd. Ook organiseren zij regelmatig activiteiten voor alle cliënten en de bewoners.

Afdelingen:

  • Langeviele
Zorgaanbod
Voorzieningen

Ontmoetingsruimte

In de ontmoetingsruimte worden activiteiten gehouden zoals de bingo, maar ook de dagbesteding vindt hier plaats. Verder fungeert de ontmoetingsruimte als buurtontmoetingspunt.

Dagbesteding

De dagbesteding is voor bewoners van onze woonzorgcentra, maar ook voor ouderen uit de buurt die hier behoefte aan hebben of hiermee kennis willen maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u het aangenaam hebt en verzorgen activiteiten voor u.
  • "Ik werk het liefst met de mensen zelfs"
Locatie

Hof Cruninghe

Vragen? Laat een bericht achter!