Diensten

Seniorenfitness

Bent u 65 jaar of ouder en vindt u gezond en actief blijven belangrijk? Dan is seniorenfitness van Zorggroep Ter Weel iets voor u! Onder begeleiding van een deskundige kunt u op een verantwoorde wijze sporten en aan uw lichamelijke conditie werken.

 

Iets voor mij?

De seniorenfitness is bedoeld voor mensen van 65 jaar en ouder, die graag actief blijven en meer willen bewegen. Bent u jonger dan 65 jaar en heeft u bijvoorbeeld diabetes of een lichamelijke beperking? Ook dan bent u van harte welkom!

 

Persoonlijk trainingsschema

Na uw aanmelding krijgt u eerst een fittest aangeboden. Hiervoor zal onze geschoolde medewerker fitness een afspraak met u maken. Aan de hand van deze fittest en uw persoonlijke wensen wordt er een persoonlijk trainingsschema opgesteld.

 

Waar?

Seniorenfitness vindt plaats in woonzorgcentrum Sint Maarten in de Groe in Goes, woonzorgcentrum Ter Weel Krabbendijke en woonzorgcentrum Moerzicht in Yerseke. De fitnessruimten zijn voorzien van moderne apparatuur. In het gezellig ingerichte restaurant kunt u aansluitend met een drankje bijkomen van uw inspanningen.

 

Wanneer?

De fitnessruimte in Goes is geopend op maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag. In Krabbendijke bent u op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van harte welkom. In Yerseke is de seniorenfitness op dinsdagmiddag. Iedere deelnemer wordt in overleg ingedeeld op een vaste dag en tijd.

 

Kosten

Als u start betaalt u eenmalig € 20,- voor een screening, bestaande uit een inventarisatie van trainingsdoelen, eventuele klachten en/of beperkingen en het testen van conditie en kracht. Vervolgens wordt een trainingsschema op maat voor u gemaakt. Kosten voor de fitness bedragen € 40,- per kwartaal. Deelnemers die twee keer per week trainen betalen € 72,50 per kwartaal.

 

De voordelen op een rij

  • Meer bewegen met leeftijdsgenoten in een groep.
  • Een persoonlijk trainingsschema.
  • De aanwezige medewerker fitness kan direct inspringen op eventuele klachten/vragen of een adviesafspraak voor u maken met een fysiotherapeut.
  • Sporten op een sfeervolle locatie.

 

Contact

 

E-mail: fitness AT terweel DOT nl 

 

Woonzorgcentrum Sint Maarten in de Groe

Dianne Fraanje of Ilse Karelse

0113 - 65 43 06

 

Woonzorgcentrum Ter Weel Krabbendijke

Heleen Dietvorst

0113 - 65 42 60

 

Woonzorgcentrum Moerzicht

Nancy Lindenbergh

0113 - 50 32 40

 

Folder

Seniorenfitness