Direct contact

De ZPO wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport.

Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg

De Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg is een combi-opleiding die in Zeeland wordt aangeboden door Scalda. Het is een combi-opleiding omdat je wordt opgeleid als Verzorgende IG en Medewerker maatschappelijke zorg. Het woord Praktijkroute geeft al aan dat je ook gaat meewerken. Daarvoor krijg je betaald. Je kunt daarvoor bij verschillende zorgorganisaties in Zeeland terecht, zo ook bij Zorggroep Ter Weel!

Opleiden op de werkvloer

Het bijzondere van ZPO is dat je bij een zorgorganisatie op locatie meteen in de praktijk je opleiding volgt. Dat betekent dat docenten van ROC Scalda op een vestiging van Zorggroep Ter Weel aanwezig zijn om ter plekke de lessen te verzorgen.

Daarnaast hebben de zorgmedewerkers op de werkvloer een stevige rol in het onderwijs. Zij begeleiden jou op de werkvloer. Je volgt de werkroosters van de afdeling waar je leert en werkt. Dat betekent dat je voor verschillende diensten wordt ingepland, zowel in de ochtend, middag en avond als in het weekend.

Wat je bij ons leert, kun je meteen toepassen. Ben je betrokken en heb je passie voor de ouderenzorg, dan is de Zeeuwse Praktijkroute Ouderenzorg iets voor jou, vanaf dag één, gelijk in de praktijk!

Erkend leerbedrijf

Zorggroep Ter Weel is een erkend leerbedrijf en heeft een accreditatie van SSB. Daarom zijn de opleidingen binnen Zorggroep Ter Weel vaak onderdeel van regionale samenwerkingen. We hebben bijvoorbeeld samenwerkingen met

  • Scalda;
  • Hoornbeeck College;
  • HZ University

Vragen? Vragen!

Mail naar opleidingen@terweel.nl voor algemene en inhoudelijke vragen over stages.