Werken & Leren

Vrijwilliger bij Ter Weel

Vrijwilligerswerk

Bij Zorggroep Ter Weel staat de cliënt centraal. Wij houden graag rekening met ieders individuele wensen en behoeftes, met als uitgangspunt: 'Kan niet, bestaat niet!'. Vrijwilligers kunnen daarin iets extra's betekenen. Zij leveren een enorm waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten.

 

Zo zijn er vrijwilligers die helpen bij activiteiten, samen met een bewoner een wandeling maken of op pad gaan met de duofiets, of simpelweg met enige regelmaat een lekker kopje koffie komen drinken, gewoon voor de gezelligheid of voor een goed gesprek.

 

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij Ter Weel, of heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan gerust contact op met een van onze vrijwilligerscoördinatoren. Zij staan u graag te woord! Kijk ook even bij onze vacatures, wie weet staat hier al een leuke vacature als vrijwilliger voor u bij. Klik hier om de vacatures te bekijken.

 

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Ter Weel? Neem contact op met één van onderstaande vrijwilligerscoördinatoren!

 

Ter Weel Goes / Sint Maarten in de Groe

Aad van Liere

06 - 21 14 58 21
aad.van.liere@terweel.nl

 

Randhof (Goes)

Lia Traas

06 - 21 14 58 10
lia.traas@terweel.nl

 

Gasthuis (Goes)

Marijke van Sluijs

06 - 13 49 59 65

marijke.van.sluijs@terweel.nl

 

Ter Weel Krabbendijke / Hof Cruninghe (Kruiningen)

De nieuwe Vliedberg (Rilland)

Ines Ruysink

06 - 30 09 78 65

ines.ruysink@terweel.nl

 

Maria-Oord (Hansweert)

Maria Baaijens

0113 - 65 42 00

maria.baaijens@terweel.nl

 

Moerzicht (Yerseke)

Lia Traas

06 - 21 14 58 10

lia.traas@terweel.nl