Direct contact

Vacatures vrijwilligers

Cliënten en hun familieleden worden gezien als gelijkwaardige gesprekspartners die in de dagelijkse ontmoetingen kunnen rekenen op een persoonlijke benadering door medewerkers van Zorggroep Ter Weel. Door creatief en vakkundig te handelen spannen zij zich telkens weer in om – binnen mogelijkheden – te voldoen aan de wensen van cliënten en hun directe omgeving.

Bovenstaande kunnen medewerkers niet alleen. Zij worden daarin bijgestaan door actieve vrijwilligers. Deze vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan het welzijn, de Ruimte voor Welbevinden,  van cliënten en bieden waardevolle, aanvullende ondersteuning op zelfzorg, mantelzorg en professionele zorg. Zo zijn er vrijwilligers die helpen bij activiteiten, samen met een bewoner een wandeling maken of op pad gaan met de duofiets, of simpelweg met enige regelmaat een lekker kopje koffie komen drinken, gewoon voor de gezelligheid of voor een goed gesprek.

Bekijk alle vacatures

Informatie of vragen?

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij Ter Weel, of heeft u interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan gerust contact op met een van onze vrijwilligerscoördinatoren. Zij staan u graag te woord! Kijk ook even bij onze vacatures, wie weet staat hier al een leuke vacature als vrijwilliger voor u bij.

Vrijwilligerscoördinatoren

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Ter Weel? Neem contact op met één van onderstaande vrijwilligerscoördinatoren!

Ter Weel Goes / Sint Maarten in de Groe
Aad van Liere
06 – 21 14 58 21
aad.van.liere@terweel.nl

Randhof (Goes)
Lia Traas
06 – 21 14 58 10
lia.traas@terweel.nl

Gasthuis (Goes)
Marijke van Sluijs
06 – 13 49 59 65
marijke.van.sluijs@terweel.nl

Ter Weel Krabbendijke / Hof Cruninghe (Kruiningen) / De nieuwe Vliedberg (Rilland)
Ines Ruysink
06 – 30 09 78 65
ines.ruysink@terweel.nl

Maria-Oord (Hansweert)
Maria Baaijens
0113 – 65 42 00
maria.baaijens@terweel.nl

Moerzicht (Yerseke)
Lia Traas
06 – 21 14 58 10
lia.traas@terweel.nl