Over Ter Weel

Over Ter Weel

Zorggroep Ter Weel ondersteunt ouderen op het gebied van zelfredzaamheid, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Indien opname in een van de woonzorgcentra noodzakelijk wordt blijft de cliënt en diens familie in regie om deze periode zo aangenaam mogelijk te beleven, binnen de begeleidings- en behandelmogelijkheden die er zijn. 

 

De woonzorgcentra van Zorggroep Ter Weel zijn gevestigd in Goes, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Rilland en Yerseke. Alle locaties van Ter Weel stralen sfeer, een eigen identiteit en Zeeuws DNA uit door o.a. de inrichting, styling en bejegening. De woonzorgcentra zijn zo ingericht, dat welzijn voor (kwetsbare) ouderen en kleinschalig wonen (in een grootschalige setting) alle aandacht krijgen. De cliënt blijft in regie en er wordt belevingsgerichte zorg aangeboden. 

 

Vanuit al onze woonzorgcentra vervullen wij tevens een maatschappelijke rol, alle locaties zijn voor wijk- en dorpsbewoners een gastvrij ontmoetingscentrum. Een verse kop koffie, gezelligheid, een goed gesprek, een heerlijk diner. Kortom, ook zonder zorgvraag is men van harte welkom bij Ter Weel. 

 

Wij bieden zorg en welzijn aan vanuit het hart van Zeeland. Wij zorgen vanuit ons Zeeuwse hart, voor het Zeeuwse hart. Dat is waar wij als Zorggroep Ter Weel voor staan.