Direct contact

De laatste ontwikkeling

Bouwkundige oplevering voor Ter Weel

Het deel van de nieuwbouw waarin Zorggroep Ter Weel haar zorg gaat verlenen, is onlangs bouwkundig opgeleverd.

Foto's van bouwkundige oplevering

Informatiemomenten

 • Bijeenkomst 21 juni 2018

  Deze bijeenkomst was speciaal voor cliënten, mantelzorgers, familieleden en vrijwilligers. Tijdens de bijeenkomst kwamen sprekers aan het woord van Zorggroep Ter Weel, R&B Wonen, ARCHIKON architecten & constructeurs en Geurtsen Advisering. Tijdens deze presentaties werden vragen beantwoord zoals: Hoe zit het met wonen en zorg in het nieuwe zorgcentrum? Hoe zit het met de tijdelijke huisvesting? 

 • Bijeenkomst 18 juli 2018

  Deze bijeenkomst is gehouden voor onze medewerkers. Tijdens deze bijeenkomst zijn vragen beantwoord als Hoe zit het met wonen en zorg en service in het nieuwe zorgcentrum? Hoe zit het met de tijdelijke huisvesting?

 • Bijeenkomst 11 september 2018

  Deze bijeenkomst  is gehouden voor omwonenden. Tijdens de bijeenkomst zijn diverse vragen beantwoord, zoals: Hoe ziet de tijdelijke huisvesting eruit? Wat betekent dit voor de omwonenden? Hoe zit het met wonen en zorg en service in het nieuwe zorgcentrum.  Er zijn sfeerbeelden getoond en er was gelegenheid voor het stellen van vragen.

 • Bijeenkomst 9 oktober 2018

  Deze bijeenkomst was voor omwonenden en een vervolg op de bijeenkomst van 11 september. Op 11 september waren er diverse vragen voor de gemeente. Tijdens de bijeenkomst op 9 oktober sloot de gemeente aan. Zo kregen omwonenden alsnog antwoord op openstaande vragen.

Sfeerimpressie

Vragen? Laat een bericht achter!

https://www.pzc.nl/bevelanden/bewoners-nieulande-krabbendijke-verhuisd-het-is-gewoon-top~aac5c523/