Direct contact

De laatste ontwikkeling

Sloop en renovatie Nieulande is begonnen

De PZC berichtte er al over: de sloop van het binnenwerk van het huidige Nieulande is begonnen! Beveland Wonen wonen gaat op de plaats van Nieulande 34 nieuwe huurappartementen bouwen. Er blijft ook een deel staan, dat Zorggroep Ter Weel zelf grondig renoveert. Die renovatie is al in volle gang: er zijn nieuwe kantoren en een prachtige moderne fitnessruimte gerealiseerd. Hieronder is het verwachte tijdspad te zien.

Lees het nieuwsbericht van PZC

Verhuizen naar Stroodorpe

Om tijdens de verbouwing onze cliënten de zorg te geven die ze verdienen, zijn een aantal afdelingen met cliënten en medewerkers verhuisd naar een tijdelijke huisvesting. Deze tijdelijke huisvesting is te vinden aan de Kruisbessestraat 67A te Krabbendijke. Het is fijn dat we de cliënten van Nieulande nog zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke locatie kunnen wonen. De werkzaamheden van het bouwproject voor Nieulande zijn begonnen in 2019 en zullen duren tot 2021. Hiernaast is de voorlopige planning te zien.

“De verhuizing is super gegaan. Voor alles wordt een oplossing gezocht. En ook de manier waarop ze hier met de mensen zijn omgegaan: gewoon top!”

Hanny de Bel

Informatiemomenten

 • Bijeenkomst 21 juni 2018

  Deze bijeenkomst was speciaal voor cliënten, mantelzorgers, familieleden en vrijwilligers. Tijdens de bijeenkomst kwamen sprekers aan het woord van Zorggroep Ter Weel, R&B Wonen, ARCHIKON architecten & constructeurs en Geurtsen Advisering. Tijdens deze presentaties werden vragen beantwoord zoals: Hoe zit het met wonen en zorg in het nieuwe zorgcentrum? Hoe zit het met de tijdelijke huisvesting? 

 • Bijeenkomst 18 juli 2018

  Deze bijeenkomst is gehouden voor onze medewerkers. Tijdens deze bijeenkomst zijn vragen beantwoord als Hoe zit het met wonen en zorg en service in het nieuwe zorgcentrum? Hoe zit het met de tijdelijke huisvesting?

 • Bijeenkomst 11 september 2018

  Deze bijeenkomst  is gehouden voor omwonenden. Tijdens de bijeenkomst zijn diverse vragen beantwoord, zoals: Hoe ziet de tijdelijke huisvesting eruit? Wat betekent dit voor de omwonenden? Hoe zit het met wonen en zorg en service in het nieuwe zorgcentrum.  Er zijn sfeerbeelden getoond en er was gelegenheid voor het stellen van vragen.

 • Bijeenkomst 9 oktober 2018

  Deze bijeenkomst was voor omwonenden en een vervolg op de bijeenkomst van 11 september. Op 11 september waren er diverse vragen voor de gemeente. Tijdens de bijeenkomst op 9 oktober sloot de gemeente aan. Zo kregen omwonenden alsnog antwoord op openstaande vragen.

Sfeerimpressie

Vragen? Laat een bericht achter!

https://www.pzc.nl/bevelanden/bewoners-nieulande-krabbendijke-verhuisd-het-is-gewoon-top~aac5c523/