Direct contact
Over

Gasthuis

Als u houdt van stads wonen, voelt u zich in het Gasthuis waarschijnlijk snel thuis! De mooie binnenstad en Grote Markt van Goes zijn gelegen op steenworp afstand. Ook de karakteristieke singels en stadswallen zijn in de buurt gelegen.

Woonzorgcentrum Gasthuis heeft zes woonlagen. Een groot deel van de appartementen heeft dan ook een weids uitzicht over de stad. De verdiepingen één tot en met drie behoren tot de verpleegzorg Kolveniershof. Deze zijn ingericht als kleinschalige woongroepen met een centrale huiskamer voor circa acht cliënten. De verdiepingen vier tot en met zes behoren tot het verzorgingshuis onder de noemer ‘Hoogkamer’. De cliënten wonen hier zelfstandig, maar krijgen zorg en ondersteuning waar nodig.

Nieuwbouw Residence ’t Gasthuis
In 2021 werd gestart met de sloop van een gedeelte van het huidige Gasthuis. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan Residence ’t Gasthuis. Lees meer over de nieuwbouw op deze pagina.

 

Kievitlaan 64 4461 RB Goes

Zorgaanbod

  • Verpleging zonder behandeling

    In het Gasthuis wordt onder andere verpleging zonder behandeling aangeboden. Op de afdeling Hoogkamer wordt zorg en begeleiding gegeven aan cliënten met een psychische beperking als dominante grondslag. Cliënten hebben over het algemeen een WLZ-GGZ-indicatie dan wel een toegang tot Beschermd Wonen via de WMO. Cliënten behouden hun eigen huisarts en krijgen indien nodig ambulante behandeling via de zorgverzekering van een 2e-lijns GGZ-aanbieder. Lees meer over verpleging zonder behandeling:
  • Verpleging met behandeling

    Op de locatie Gasthuis wordt onder andere ook kleinschalige verpleeghuiszorg aangeboden. Op de afdeling Kolveniershof wonen mensen met een dominante psychische beperking: medisch gezien gerontopsychogeriatrische cliënten. De verpleeghuiszorg mét behandeling wordt geboden in een kleinschalige woonvorm, gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid of ADL, het psychisch en psychosociaal functioneren, het bieden van dagstructuur en een veilige woonomgeving. Cliënten hebben over het algemeen een WLZ-GGZ-indicatie of een Beschermd Wonen-beschikking. De medische behandeling is in handen van de Specialist Ouderengeneeskunde. Specialistische hulp wordt indien nodig op consultbasis ingezet bij één van de GGZ-aanbieders. Er is een goede samenwerking met GGZ- instelling Emergis. Lees meer over verpleging:
Voorzieningen

Restaurant

Binnenkort vindt u hier meer informatie over het restaurant. Vragen wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met 0113 - 65 43 50.

Maaltijd Thuis

Gezond eten is belangrijk, want goede voeding bevordert de gezondheid. Voor ouderen kunnen er meerdere redenen zijn waarom zelf koken niet meer zo eenvoudig is. Met de maaltijdvoorziening van Zorggroep Ter Weel, Maaltijd Thuis, kunt u lekker en verantwoord blijven eten. De vrijwilligers van Maaltijd Thuis bezorgen uw warme maaltijd dagelijks bij u thuis. Met Maaltijd Thuis kunt u op uw eigen plek en aan uw eigen tafel genieten van een heerlijke én gezonde maaltijd. Het bijzondere aan de maaltijdvoorziening Maaltijd Thuis is dat u uit meerdere menu’s kunt kiezen. Er staat altijd wel wat lekkers voor u op de kaart. Behalve hoofdgerechten kunt u ook kiezen uit soepen en nagerechten. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden bereid in de keukens van Zorggroep Ter Weel. Er wordt gebruik gemaakt van regionale producten en de menu’s zijn afgestemd op de jaargetijden. De maaltijden van Maaltijd Thuis worden zoveel mogelijk bezorgd door dezelfde vrijwilligers. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht aan uw voordeur. Het bestellen van uw maaltijd verloopt heel eenvoudig. Twee weken van tevoren kunt u uw bestellijst meegeven met uw vrijwilliger. Die zorgt dan voor de rest! Meer informatie of aanmelden? Neem contact op via 0113 - 65 42 59 of maaltijdthuis-goes@terweel.nl.
Lees hier meer

Pedicure

Bij Zorggroep Ter Weel kunt u gebruik maken van de diensten van een ervaren en deskundige pedicure. Hier kunt u terecht met medische klachten aan uw voeten maar uiteraard ook voor een heerlijke voetverzorging. Uw voeten worden door onze pedicure met de grootste aandacht behandeld.
Lees hier meer

Schoonheidsspecialiste

In het Gasthuis bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van de diensten van een schoonheidsspecialiste. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een gezichtsbehandeling, manicure, en diverse hars- en onthaarbehandelingen. Ook is het mogelijk om een mooie make-up te laten verzorgen wanneer u bijvoorbeeld een speciale gelegenheid heeft. Onze schoonheidsspecialiste is op gezette tijden aanwezig en werkt op afspraak. Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van de schoonheidsspecialiste, kunt u dit opgeven aan de contactverzorgende.
Lees hier meer

Kapsalon

Binnen onze locatie kunt u gebruik maken van de professionele diensten van een kapper. U of uw mantelzorger kan bij de kapsalon zelf een afspraak maken.

Dagbesteding

De dagbesteding is voor bewoners van onze woonzorgcentra, maar ook voor ouderen uit de buurt die hier behoefte aan hebben of hiermee kennis willen maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u het aangenaam hebt en verzorgen activiteiten voor u.
Lees hier meer

Winkeltje

Het Gasthuis beschikt over een eigen winkel waar u de meest noodzakelijke boodschappen en wat leuke aardigheidjes kunt kopen.
  • "De mooie binnenstad en Grote Markt van Goes zijn gelegen op steenworp afstand"

Gasthuis

Vragen? Laat een bericht achter!