Direct contact

Op 27 juni hebben wij twee vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd in de Stenge te Heinkenszand. Op deze leuke bijeenkomsten hebben we onze vrijwilligers meegenomen in de Ruimte voor Welbevinden. Wat is Ruimte voor Welbevinden voor de vrijwilliger? Met aanprekende videobeelden en een leuke theatersessie zijn de vrijwilliger en de cliënt in beeld gebracht.  In een aansprekende thealeersessie hebben Tiny en Tonny op een ludieke wijze ‘’onze’’ vrijwilligers uitgebeeld. Wat zijn de ervaringen van de vrijwilligers, waar lopen ze tegen aan en wat ervaren ze als prettig. Aan de hand van deze sessie kregen we een goede interactie met de vrijwilligers.

Tevens hebben wij een oproep gedaan voor de vrijwilligersraad. Wij willen graag dat de grote groep vrijwilligers ook in medezeggenschap vertegenwoordigd is. De raad zal minimaal bestaan uit 2 vrijwilligers uit elke regio.

We kunnen terugkijken op een mooie dag met veel positieve reacties. Graag bedanken wij alle medewerkers die aan deze dag een bijdrage hebben geleverd.

André Walhout, Marijke van Sluijs, Lia Traas en Mirjam Vreeke-Reijnierse