Diensten

Kleinschalige verpleeghuiszorg

Ieder mens woont het liefst in zijn eigen huis, ook wanneer hij zorg nodig heeft. Door geestelijke of lichamelijke beperkingen kan het moment komen, waarop dat niet langer mogelijk is. Kleinschalige verpleeghuiszorg is zorg die geboden wordt aan mensen in een huiselijke en herkenbare omgeving. De bewoners vormen met elkaar een huishouden en richten zelf hun dagelijks leven in. De medewerkers zijn onderdeel van het huishouden en sluiten, in de ondersteuning en zorg die zij verlenen, zo veel mogelijk aan bij de leefstijl en de voorkeuren van de bewoners.

 

De cliënten die in de verpleeghuizen van Zorggroep Ter Weel verblijven hebben een verpleeghuisindicatie van somatische of psychogeriatrische aard. Daarnaast beschikt Zorggroep Ter Weel over afdelingen beschermd wonen. Op deze afdelingen verblijven cliënten die vanwege hun gedrag of voorgeschiedenis specifieke psychiatrische begeleiding nodig hebben.

 

Zorggroep Ter Weel beschikt over kleinschalige woonvoorzieningen in Goes (Ter Weel Goes, Randhof, Gasthuis), Krabbendijke (Ter Weel Krabbendijke), Yerseke (Moerzicht), Kruiningen (Hof Cruninghe), Hansweert (Maria-Oord) en Rilland (De nieuwe Vliedberg).

 

Meer informatie

Download hier de brochure Regio Goes.

Download hier de brochure Regio Reimerswaal.

 

Cliënten Service Bureau

0900 - 22 44 880 (lokaal tarief)

Voor al uw vragen!