Diensten

Fysiotherapie

Gaat uw conditie achteruit of neemt de kracht in uw benen af? Is overeind komen moeilijk en raakt uw evenwicht wel eens verstoord? Iedere dag bent u afhankelijk van het functioneren van uw lichaam. Door ouderdom of ziekte is een goed functionerend lichaam soms niet meer vanzelfsprekend. Lopen, traplopen, fietsen, wassen, aankleden of huishoudelijke activiteiten worden dan moeilijker en de kans op vallen neemt toe. De fysiotherapeut biedt uitkomst.


Onze fysiotherapeuten zijn bij uitstek specialisten in de behandeling van de oudere mens door jarenlange ervaring en specialisatie binnen de ouderenzorg. U kunt daarbij denken aan behandeling na CVA, bij de ziekte van Parkinson, MS, Reuma, Artrose, Mobiliteitsproblemen ten gevolgde van dementie en verschillende vormen van spierziekte. De behandeling kan plaats vinden in een van onze modern ingerichte oefenzalen of bij u aan huis. Vanaf 2006 is fysiotherapie voor iedereen vrij toegankelijk geworden en kunt u zich ook zonder verwijsbrief aanmelden.

 

Door de directe relatie met de verzorging van onze verzorgingshuizen staan wij garant voor een multidisciplinaire aanpak en vindt er regelmatig overleg met de verzorging plaats om een maximaal resultaat te bereiken. Waar nodig krijgt de verzorging instructie en vragen om naast de therapie, ook met de cliënt te oefenen. Er wordt hierbij nauw samengewerkt met de ergotherapeuten.

 

Contact

Voor behandeling in onze poliklinieken kunt u rechtstreeks een afspraak maken via onze afdeling fysiotherapie in de woonzorgcentra in Goes, Yerseke en Krabbendijke. Voor de behandeling aan huis in een van de verzorgingshuizen of bij u thuis kunt u ook altijd een afspraak maken.

 

Goes

0113 - 65 40 26

fysiotg AT terweel DOT nl

 

Reimerswaal

0113 - 65 42 60

fysiotk AT terweel DOT nl

 

Folder

Fysiotherapie

 

Fysiotherapie check