Direct contact
Locatie Rilland
Aantal uur 32 uur
Ervaring 2 - 5 jaar
Opleidingsniveau MBO 4

De functie

Ben jij de gepassioneerde zorgprofessional die het verschil wil maken in het leven van ouderen met dementie? Als Zorgcoördinator bij De nieuwe Vliedberg ben jij de onmisbare schakel die het welzijn van onze cliënten versterkt en bewaakt.

In deze veelzijdige rol ben je niet alleen de verbindende factor tussen cliënten en medewerkers, maar ook de drijvende kracht achter het creëren van een warme en huiselijke omgeving. Je kent elke cliënt en medewerker persoonlijk en weet als geen ander hoe je een veilige en ondersteunende omgeving kunt bieden.
Samen met het team coördineer, regisseer, faciliteer en ondersteun je de zorg die aan onze cliënten wordt geboden. Je moedigt het nemen van eigen regie aan en stimuleert het team om het beste uit zichzelf te halen.
Als Zorgcoördinator werk je nauw samen met alle betrokkenen op de afdeling en binnen Ter Weel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor families, stelt zorg- en leefplannen op en bewaakt de kwaliteit en continuïteit van de zorg.
Met jouw organisatorisch talent zorg je voor een optimale bezetting op de afdeling en coördineer je de roosters in samenwerking met het team en de planning. Zo waarborg je niet alleen de kwaliteit van de zorg, maar ook de tevredenheid van onze cliënten en medewerkers.

Kom bij ons in het rustige dorp Rilland, waar we met trots onze kleinschalige woonvorm bieden. Hier draait alles om het welzijn van onze cliënten, en als Zorgcoördinator ben jij de sleutel tot hun geluk en comfort.
Sluit je aan bij ons team en maak het verschil in het leven van onze cliënten. Samen creëren we een plek waar zij zich écht thuis voelen.

Je komt te werken op de afdeling De Batsen Toren. Wil je meer informatie over deze locatie? Kijk dan op onze website via de volgende link: https://www.terweel.nl/locaties/de-nieuwe-vliedberg/

Jouw bagage

 • Je dient geregistreerd te zijn in het kwaliteitsregister; 
 • Je hebt minimaal een MBO Verpleegkunde diploma (niveau 4) of een diploma Verzorgende IG. Daarnaast dien je aangevuld te zijn met een diploma GVP of EVV;
 • Het is vereist dat je een geldige Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen; 
 • Je bent flexibel en bereid om in wisselende diensten te werken; 
 • Je beschikt over de vaardigheden om met de benodigde ICT-programma’s te werken die nodig zijn voor de uitvoering van de functie.

Wij bieden

 • Als Zorgcoördinator word je ingeschaald in FWG 45 conform de CAO VVT, met een maximaal bruto maandsalaris van €3.848,27 op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een uitdagende baan met een vast dienstverband voor 28-32 uur per week; 
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; 
 • Meerkeuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld voor het aankopen van een fiets en het uitruilen van reiskosten; 
 • Bedrijfsfitness en gratis sporten op de werklocatie; 
 • Een goede pensioenregeling. 

Herken je jezelf?

Solliciteer dan voor 24 mei a.s. via de website. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Linda Huijzer (Locatie manager a.i.) op telefoonnummer 06 45444210 of per mail via linda.huijzer@terweel.nl

De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 27 mei a.s.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. 

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie