Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur minimaal 24 uur
Ervaring een aantal jaar aantoonbare ervaring
Opleidingsniveau minimaal MBO

De functie

Ben jij de spin in het web die overzicht houdt en met het team de ruimte voor welbevinden voor de client wil versterken?

Als zorgcoördinator ken je alle cliënten en medewerkers op de afdeling. Je coördineert, regisseert, faciliteert en ondersteunt de zorg die aan cliënten wordt gegeven. Daarnaast stimuleer je het nemen van eigen regie binnen het team.
Je werkt nauw samen met alle medewerkers op de afdeling en met andere afdelingen van Ter Weel. Als zorgcoördinator werk je mee in de zorg, maar wordt je ook vrijgesteld voor de coordinerende taken, je leidinggevende is de locatiemanager met wie je samen optrekt in het organiseren en coördineren van de zorg. Daarnaast werk je op basis van gelijkwaardigheid samen met verzorgenden, helpenden, teamcoaches, leerlingen, welzijnscoaches, behandelaren, medewerkers wonen, vrijwilligers en stagiaires. Voor hen ben je ook een aanspreekpunt als zij vragen hebben over de zorg met betrekking tot de cliënten op jouw afdeling

Omdat de kwaliteit, continuïteit en productie erg belangrijk zijn, monitor jij als zorgcoördinator, samen met het team,  dan ook de hele uitvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor families, bent verantwoordelijk voor het opstellen van de zorg- leefplannen en zorgt dat deze actueel blijven. Daarnaast coördineer je, in nauwe samenwerking met de teams en de planning, de roosters en draag je zorg voor een juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting op de afdeling.

Jouw bagage

 • Een resultaatgerichte, en enthousiasmerende stijl van coördineren
 • Het energie krijgen van het aangaan van uitdagingen en vanuit je rol ander te helpen en/of stimuleren eigenaarschap te pakken.
 • Je bent integer, hebt empathisch vermogen en met jouw helicopterview bewaak je het overzicht en ga je prioriteit gericht te werk
 • Doorzettingsvermogen, een hoge mate van rolbewustzijn  is vereist bij de coördinatie en uitvoering van de zorg
 • Minimaal verzorgende 3 IG of verpleegkundige niveau 4. Bij voorkeur aangevuld met een EVV, of een gelijkwaardig opleiding.
 • Een aantal jaar relevant aantoonbare werkervaring
 • Je hebt kennis van voorbehouden verpleegtechnische handelingen en bent bekend met verschillende ziektebeelden
 • Kennis van wet- en regelgeving over onder andere WZD
 • Je bent geregistreerd in het kwaliteitsregister (pré)
 • Je bent bereid wisselende diensten te werken

Wij bieden

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris conform de CAO VVT, als zorgcoördinator word je ingeschaald in FWG 45 maximaal € 3.264,29 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer, bieden we je een inwerkperiode waarin je kennis kunt maken met je nieuwe functie, leuke collega’s en met Zorggroep Ter Weel.

HERKEN JE JEZELF?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Luc Weemaes op telefoonnummer: 06 – 82 29 84 13.
Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.
Deze vacature verschijnt eerst intern. Re-integratie- en herplaatsingskandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturewordt niet op prijs gesteld.

Kopje koffie doen?

Neem dan contact op met de contactpersoon van de vacature!