Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur Minimaal 28 uur
Ervaring 2 - 5 jaar
Opleidingsniveau MBO 4

De functie

Vind jij het belangrijk dat eigen regie van iedere individuele cliënt met psychiatrische problematiek centraal staat en heb je affiniteit met psychiatrie en verslavingsproblematiek. Ben jij daarnaast de spin in het web die overzicht houdt en een uitdaging niet uit de weg gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als zorgcoördinator heb je een voorbeeldfunctie en kun je duidelijk en open communiceren. Je kent alle Wlz GGZ cliënten en medewerkers op de afdeling. Je coördineert, regisseert, faciliteert en ondersteunt de zorg die aan de cliënten wordt gegeven. Daarnaast stimuleer je het nemen van eigen regie binnen het team en durf je het team te wijzen op verantwoordelijkheid nemen en geven.
Je werkt op basis van gelijkwaardigheid nauw samen met alle medewerkers op de afdeling. Voor hen ben je ook een aanspreekpunt als zij vragen hebben over de zorg met betrekking tot de cliënten met een Wlz GGZ indicatie op de locatie.

Als zorgcoördinator werk je ongeveer voor 50% mee in de zorg, je leidinggevende is de locatiemanager met wie je samen optrekt in het organiseren en coördineren van de zorg, naast de samenwerking met je collega zorgcoördinatoren en coördinatoren welbevinden van de locaties waar de Wlz GGZ cliënten verblijven.

Omdat welzijn, kwaliteit en continuïteit erg belangrijk zijn voor de Wlz GGZ cliënten, monitor jij als zorgcoördinator, samen met het team, dan ook de hele uitvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de contactpersonen, bent verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgleefplannen en zorgt dat deze actueel blijven. Daarnaast coördineer je, in nauwe samenwerking met de teams en de planning, de roosters en draag je zorg voor een juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting op de afdeling.

De locatie

Afdeling Kolveniershof is onderdeel van het Gasthuis in Goes, 1 van de 3 locaties van Zorggroep Ter Weel waar Wlz GGZ cliënten verblijven. Binnen Zorggroep Ter Weel verblijven ongeveer 90 Wlz GGZ cliënten. Op dit moment verblijven de Wlz GGZ cliënten in Maria-Oord in Hansweert, het Gasthuis in Goes en Randhof in Goes. In juni 2023 vindt er een verhuizing plaats waarna de Wlz GGZ cliënten verblijven in Maria-Oord en Randhof.
Medewerkers van de locaties waar de Wlz GGZ cliënten verblijven werken nauw samen en wisselen kennis en ervaring uit.

Jouw bagage

 • Affiniteit met psychiatrie en verslavingsproblematiek en kennis van verschillende psychiatrische ziektebeelden
 • Een resultaatgerichte en enthousiasmerende stijl van coördineren
 • Het energie krijgen van het aangaan van uitdagingen en vanuit je rol ander te helpen en/of stimuleren eigenaarschap te pakken
 • Je bent integer, hebt empathisch vermogen en met jouw helicopterview bewaak je het overzicht en ben je in staat prioriteiten te stellen
 • Doorzettingsvermogen en een hoge mate van rolbewustzijn is vereist bij de coördinatie en uitvoering van de zorg
 • Minimaal een MBO verpleegkunde (niveau 4) diploma, MMZ (niveau 4) diploma met de bevoegdheid om medicatie te delen of een HBO verpleegkunde diploma (niveau 6)
 • Een aantal jaar relevant aantoonbare werkervaring, bij voorkeur in de psychiatrie
 • Kennis van wet- en regelgeving over onder andere de Wvggz
 • Je bent bereid wisselende diensten te werken.

Ter Weel biedt

 • Een vast dienstverband
 • Minimaal 28 uur per week
 • Een salaris conform de CAO VVT, als zorgcoördinator word je ingeschaald in FWG 45 maximaal € 3.471,49 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer, bieden we je een inwerkperiode waarin je kennis kunt maken met je nieuwe functie, leuke collega’s en met Zorggroep Ter Weel.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via de website. 
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annet Kroes, locatiemanager op telefoonnummer: 06 – 52 88 69 45.
Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig ex- en intern. Re-integratie- en herplaatsingskandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kopje koffie doen?

Neem dan contact op met de contactpersoon van de vacature!