Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur uren in overleg
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau MBO 3

De functie

Als verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt! Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Het team bestaat uit zorgcoördinatoren, verzorgenden, helpenden en medewerkers wonen. Dit is afhankelijk van de locatie waar jij aan de slag gaat.

De Mooije Staak is een PG-afdeling die woning biedt aan 41 cliënten.
Op de afdeling wordt kleinschalig gewerkt. Er zijn 5 huiskamers met ieder een eigen indeling en inrichting. 

Het welzijn van de cliënt staat bovenaan en als team zorgen we er samen voor dat eenieder zich thuis voelt. Daarnaast draag je de zorg voor het huishouden, de maaltijden en een fijne dagbesteding voor de cliënten. Individuele aandacht en aandacht voor de groepsdynamiek zijn dagelijks terugkerende facetten van deze functie.
Jouw kennis en kunde zijn een belangrijke toevoeging voor de cliënten, die op jou rekenen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de zorg gewaarborgd wordt.  

Jouw profiel

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) of Maatschappelijke zorg niveau 3 of 4 met aanvullende medicatie module. Je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren. Ook ben je bent bereid om (te leren) zorgplannen op te stellen, te overleggen met andere disciplines en om nauw samen te werken met alle collega’s om van iedere dag de best mogelijke dag te maken. 

Ter Weel biedt

  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Het aantal contracturen wordt in samenspraak met jouw bepaald.
    Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 2.937,80 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan via de website. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maurice Theune op telefoonnummer 06 – 12 89 17 53 of per mail naar: maurice.theune@terweel.nl.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature.

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie