Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur Uren in overleg
Ervaring
Opleidingsniveau mbo 3

De functie

Als verzorgende ben je direct betrokken bij de kwaliteit van de zorg die bij Ter Weel geleverd wordt! Zo ben jij diegene die het zorgplan uitvoert en hierin de cliënten ondersteunt en begeleidt. Omdat je betrokken bent houd je altijd de individuele wensen van de cliënt in het oog, en heb je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Maar goede zorg lever je natuurlijk met een team. Jouw team bestaat uit bijvoorbeeld andere verzorgenden, helpenden, GVP’ers en EVV’ers. Dit is afhankelijk van de locatie waar jij aan de slag gaat.

De afdeling Hoogkamer is een dynamische afdeling met verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan somatiek, beschermd wonen en revalidatie. Het is een verzorgingshuis onderverdeeld in 3 afdelingen. Om te werken op de Hoogkamer moet je flexibel zijn, kunnen schakelen, creatief zijn en af en toe een beetje lef hebben. Ben jij enthousiast en heb je zin om in een team te werken wat net zo dynamisch is als de afdeling?

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende (niveau 3-IG) en je hart ligt bij het werken met ouderen. Met geduld weet je te luisteren naar de wensen van cliënten. Met jouw ervaring en inlevingsvermogen, weet je snel de juiste begeleiding te bieden! Ten aanzien van de werktijden en inzetbaarheid ben je flexibel en ben je bereid alle diensten te werken. Je hebt een positieve, flexibele instelling en kan waar nodig improviseren.

Wat bieden wij?

  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Het aantal contracturen wordt in samenspraak met jouw bepaald
    Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een verzorgende IG: FWG 35 (max. € 2.845,21 per maand bij een fulltime dienstverband)
  • Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! Voor meer informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Luc Weemaes, Locatiemanager, via 06 – 82 29 84 13.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Re-integratiekandidaten en/of herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de vacature. Deze vacature verschijnt in- en extern tegelijk.

Meer informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw talenten

Zorggroep Ter Weel biedt kansen en zet in op jouw talenten!
Bekijk onze vacatures en solliciteer op de vacature die het beste bij je past of stuur een open sollicitatie