Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 36
Ervaring 5-10 jaar
Opleidingsniveau HBO

De functie

 

Voor de afdeling Salarisadministratie zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur.

Als salarisadministrateur is jouw hoofdtaak het samen met collega’s uitvoeren van het gehele salaris verwerkingsproces. Hierbij zorg je er samen met de collega’s voor dat de processen rondom salarisverwerking goed verlopen. De afdeling Salarisadministratie werkt nauw samen met de afdeling HRM. Je verwerkt de salarismutaties middels geautomatiseerde systemen, je verstrekt gegevens uit de salarisadministratie, draait mee in de maandelijkse runs en dit alles doe je vanuit de expertise en gedrevenheid. Je bent een onmisbare schakel in een enthousiast en hecht team dat volop in ontwikkeling is. Uiteraard heb je contact met verschillende externe instanties, medewerkers en leidinggevenden.

Jouw bagage

Je bent een betrokken, ondernemende en flexibele professional met minimaal een afgeronde opleiding HBO-4 op het gebied van salarisverwerking en beschikt over een PDL-diploma. Verder ben je doortastend en accuraat en ben je volledig thuis in de wet- en regelgeving rondom de te voeren salarisadministratie, belastingen en sociale zekerheid. Ook heb je ervaring met het bouwen van personeel gerelateerde rapportages, controle grootboekrekeningen en heb je goede kennis van Excel. Ervaring met Afas is een pré.

We verwachten dat je ervaring hebt met salarisadministratie en dat je systemen snel kunt doorzien. Je kunt goed plannen, zelfstandig werken, zowel mondeling als schriftelijk duidelijk communiceren, bent proactief en service gericht. Gezien het vertrouwelijke karakter van het werk weet jij als geen ander dat discretie, maar ook alertheid, tot je basisinstelling hoort. Daarnaast kan flexibiliteit gevraagd worden in tijden van vakantie of drukte.

Wij bieden

  • Een vast dienstverband.
  • Het bedraagt een functie voor 36 uur per week.
    Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT.
  • Een salarisadministrateur is ingeschaald in FWG 50 maximaal € 4.061,27 per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Je zult goed worden begeleid gedurende de inwerkperiode, waarin we je meenemen en kennis laten maken met onze organisatie.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan vóór 6 juni 2023. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dennis Riteco op telefoonnummer 06-13183605 of per mail naar dennis.riteco@terweel.nl
Gesprekken vinden plaats op 19 juni 2023.
Een referentiecheck en het aanvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maakt onderdeel uit van de procedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern.
Re-integratie- en herplaatsingskandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl.

Kopje koffie doen?

Neem dan contact op met de contactpersoon van de vacature!