Direct contact
Locatie Yerseke
Aantal uur 16 uur
Ervaring 0 - 5 jaar
Opleidingsniveau

De functie

In woonzorgcentrum Moerzicht zijn op de eerste en tweede verdieping 37 zorgappartementen ingericht. Deze etages vormen afdeling Mytilus, waar verpleeghuiszorg zonder behandeling wordt geboden. Deze zorg is erop gericht de zelfredzaamheid van de cliënt zo lang mogelijk te behouden. Breng jij altijd rust en gezelligheid en werk jij graag met een zorgbehoevende doelgroep? Dan zijn wij opzoek naar jou

Als medewerker wonen biedt je hulp aan cliënten en ondersteun je zorgmedewerkers. Je brengt en haalt mensen van hun appartement naar het grand café binnen de locatie. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënten zich altijd in een veilige en vertrouwde omgeving bevinden. Verder ben je verantwoordelijk voor het lichte huishoudelijke werk, zoals bedden opmaken, opruimen van de was, een schone vaat en de koffieronde. Ook biedt je hulp bij de maaltijden. Je werktijden zijn in de ochtend of in de middag/avond.

Jouw bagage

  • Jij brengt rust en gezelligheid. Ook weet jij kalm en geduldig met onze cliënten te communiceren
  • Jij hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kan zelfstandig werken en weet bij wie in de organisatie je moet zijn voor specifieke vragen

Ter Weel biedt

  • Tijdelijk dienstverband voor maximaal 16 uur per week voor de duur van een jaar
  • Salaris conform CAO VVT. Als medewerker wonen word je ingeschaald in FWG 20, maximaal € 2.493,78 per maand op basis van 36 uur
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering
  • Een prettige werksfeer binnen een leuk team. Door het team word je goed ingewerkt en je kunt altijd terecht met vragen.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan vóór 31 januari 2023 via de website! Gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 8 februari 2023.
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sanne van den Berg, recruiter HRM op telefoonnummer 06 – 53 98 85 74 of met Stijn Harbers locatiemanager op 06 -51441734.
Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!