Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 16 uur per week
Ervaring
Opleidingsniveau

De functie

Op afdeling de Schenge staat iedere cliënt centraal, belevingsgericht is hier bij ons prio nummer 1! Kleinschalig wonen verpakt in een grootschalige woonvorm.

De psychogeriatrische cliënt en hun familie voelen zich zoveel mogelijk bij ons thuis en dat stralen zij ook uit. Elke woning heeft zijn eigen sfeer. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de psychogeriatrische cliënten en hun familie zich zoveel mogelijk thuis voelen. Wij verlenen zorg op de Schenge, het huis van onze cliënten. Eigen identiteit is belangrijk, je mag zijn wie je bent.

Kan niet bestaat niet is een uitspraak die je bij ons veelvuldig zult horen. Ben jij op zoek naar een zelfsturend team waarbij je eigen mening, inzet en inbreng belangrijk is? Samenwerken en een positieve houding daar ga jij voor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker wonen breng jij rust en gezelligheid in de woonkamer van onze cliënten. Denk dan aan het lezen van een krant, het doen van spelletjes en het maken van een wandeling.

Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënten zich altijd in een veilige en vertrouwde omgeving bevinden. Verder ben je verantwoordelijk voor het lichte huishoudelijke werk, zoals stoffen, een schone vaat en de was. Ook verzorg je dagelijks de maaltijden door deze voor te bereiden en bijvoorbeeld de tafel te dekken.

Jouw bagage

  • Jij brengt rust en gezelligheid. Ook weet jij kalm en geduldig met onze cliënten te communiceren
  • Jij hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kan zelfstandig werken en weet bij wie in de organisatie je moet zijn voor specifieke vragen
  • Je hebt minimaal LBO werk- en denkniveau en affiniteit met de zorg. Daarnaast ben je bereid om aanvullende scholing te volgen betreffende koken en HACCP.

Ter Weel biedt

  • Tijdelijk dienstverband voor maximaal 16 uur per week voor de duur van een jaar
  • Salaris conform CAO VVT. Als medewerker wonen word je ingeschaald in FWG 20, maximaal € 2.493,78 per maand op basis van 36 uur
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering
  • Een prettige werksfeer binnen een leuk team. Door het team word je goed ingewerkt en je kunt altijd terecht met vragen.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan vóór 17 juli 2022 via de website!
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met  Maurice Theune, locatiemanager op telefoonnummer 0612891753.of met Sylvia Geldof, recruiter HRM op telefoonnummer 06 – 53 98 85 74.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!