Direct contact
Locatie Diverse locaties
Aantal uur 28 uur
Ervaring 5 - 10 jaar
Opleidingsniveau MBO 4

De functie

Als medewerker welzijn begeleidt je cliënten zowel in groepsverband als individueel. Je organiseert, coördineert en faciliteert tijdens activiteiten. Onder je taken valt o.a. observeren, rapporteren en overdragen van informatie aan/over de cliënten en het signaleren van knelpunten die de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden belemmeren. Dit rapporteer je aan de coördinator welbevinden. Binnen de functie staat het welbevinden van de cliënt centraal. Daarnaast werk je nauw samen met de andere disciplines. Kortom ben jij de medewerker welzijn die het welbevinden van onze cliënten heel belangrijk vindt, dan zien we graag jouw sollicitatie verschijnen! Je wordt ingezet op locatie Moerzicht te Yerseke en locatie de Vliedberg te Rilland maar bent bereid op een andere locatie te werken indien nodig

Jouw bagage

Als medewerker welzijn beschik je over MBO (werk- en denkniveau  3) verkregen door bijvoorbeeld een opleiding SPW, MMZ, Zorg of een gelijkwaardige opleiding. Werken in de ouderenzorg is een pre. Zelfstandigheid, creativiteit  en improvisatievermogen zijn een vereiste bij het uitvoeren van je functie als medewerker welzijn.

Ter Weel biedt

Een contract voor 28 uur.
In de eerste instantie een dienstverband voor de duur van 1 jaar waarna de mogelijkheid bestaat dat dit verlengd wordt. Het salaris dat bij de functie hoort, is conform de CAO VVT. Inschaling van een medewerker welzijn is FWG 35 (max. € 2.937,68 per maand bij een fulltime dienstverband). Daarnaast bieden we je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult goed worden begeleid: in een prettige, informele werksfeer.

Herken je jezelf?

Solliciteer dan direct en doe dit vóór 9 oktober 2022 via de website.
De gesprekken vinden plaats op vrijdag 14 oktober 2022.
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mirjam Vreeke – Reijnierse op telefoonnummer 06 – 52 88 69  59 of per mail op mirjam.vreeke@terweel.nl.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature verschijnt eerst intern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!