Direct contact
Locatie Goes
Aantal uur 32 uur per week
Ervaring enkele jaren ervaring
Opleidingsniveau minimaal een MBO+ en bij voorkeur HBO werk- en denkniveau

De functie

Binnen Zorggroep Ter Weel zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse die samen met een collega directiesecretaresse een enthousiast, toegankelijk en gastvrij team vormt. Je ondersteunt de Raad van Bestuur, het directieteam en de Raad van Toezicht en verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Wij zoeken een duizendpoot die de ballen in de lucht weet te houden, een veelheid aan lopende zaken kan overzien, niet bang is voor verantwoordelijkheid, prioriteiten weet te stellen en vooral ook veel humor heeft. Gezien de organisatieontwikkeling en een nieuwe inrichting van het directiesecretariaat liggen er diverse vraagstukken voor werkwijzen en dienstverlening van het directiesecretariaat. Ben jij een positieve, energieke en betrouwbare ondersteuner die er blij van wordt om dit samen met zijn/haar collega directiesecretaresse vorm te geven? Dan is deze vacature iets voor jou.

Wat ga je doen?
Jullie zijn samen verantwoordelijk voor de secretariële, administratieve en inhoudelijke ondersteuning, planning en het overzicht. Jullie creëren een goede workflow en stellen daarmee de leden van het directieteam in staat om zich binnen de beschikbare tijd zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen richten op de uitvoering van hun werkzaamheden. Je plant, organiseert en ondersteunt werkzaamheden van de directie waaronder:
– complex agendabeheer;
relevante informatie tijdig beschikbaar stellen;
bijhouden en behandelen van de e-mail, categoriseren en waar mogelijk beantwoorden;
plannen, organiseren en notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten (waaronder directieteam, RvT en
commissies);
bewaken van actiepunten en deadlines;
proactief signaleren wanneer knelpunten zich voor dreigen te doen en komen met verbetervoorstellen;
correspondentie voeren met interne en externe stakeholders, opmaken en redigeren van documenten.

 

Jouw bagage

Naast het plezier in het faciliteren herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: je bent communicatief zeer vaardig, discreet en in staat prioriteiten te stellen; je hebt uitstekende organisatorische kwaliteiten; je bewaart het overzicht; je bent nauwkeurig met oog voor detail, kunt snel schakelen; je hebt een proactieve werkhouding en je zorgt ervoor dat zaken geregeld worden.
Daarnaast voldoe je aan onderstaande punten:
– je hebt een diploma van een voor deze functie relevante opleiding;
– je hebt minimaal een MBO+ en bij voorkeur HBO werk- en denkniveau;
je hebt minimaal enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie op niveau van management/directie/raad van bestuur;
je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
je beheerst de verschillende programma’s van Microsoft Office en bent digitaal vaardig;
je bent vier dagen per week beschikbaar.

Wij bieden

Een leuke werkplek in een organisatie in ontwikkeling, met veel ruimte voor het mede vormgeven van processen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Een afwisselend takenpakket waar je samen met je collega verantwoordelijk voor bent. Een inwerktraject op maat om je snel thuis te laten voelen en wegwijs te maken.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. De functiebeschrijving is recent vastgesteld en wordt momenteel ingeschaald.
Een dienstverband van 32 uur per week voor de duur van een jaar dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Herken je jezelf?

Herken je jezelf? Solliciteer dan vóór 4 juli 2022 via de website. Voor meer informatie over de vacature kun je op maandag 27 juni of woensdag 29 juni a.s. tussen 15:00 en 17:00 uur contact opnemen met Anoeska Gijzel (bestuurssecretaris) op telefoonnummer: 06 – 52 88 69 52.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 12 juli 2022 en woensdag 13 juli 2022 in de ochtend.

Een referentiecheck en het opvragen van een Verklaring omtrent het Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature verschijnt gelijktijdig in- en extern. Re-integratiekandidaten kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature. Herplaatsingskandidaten vanuit het sociaal plan kunnen bij voorrang geplaatst worden op de (interne) vacature.

Algemene informatie over Zorggroep Ter Weel vind je op www.terweel.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze recruiter!